Kapitent

Gecertificeerde slaaptent huren?

tip-up tenten

Slaaptent huren

Wil jij slaaptenten huren om te kunnen kamperen of om bezoekers een goede nachtrust te bezorgen? Dan krijg je met Kapitent een echte specialist op het gebied van allerlei slaapaccommodaties, waaronder onze comfortabele en gecertificeerde tenten. Wij zorgen ervoor dat iedereen ’s morgens fris en fruitig aan de dag kan beginnen

Wanneer huur je een slaaptent?

Slaaptenten komen op verschillende momenten van pas en zijn dan ook goed inzetbaar voor zowel particulieren als organisatoren van evenementen. Mogelijkheden waarbij je onze slaaptenten uitstekend kunt inzetten zijn:

  • Festivals; wij richten samen een complete camping met je in.
  • Bruiloften; je eigen festival bruiloft waarbij iedereen kan overnachten.
  • Teamuitjes, vriendenweekenden etc.; met zijn allen in een van onze groepstenten.
  • School- en zomerkampen; iedereen een fijne slaapplek gedurende het kamp.
  • Kampeertrip; een tentje huren en genieten van de natuur.

Voor alle evenementen of activiteiten waarbij je een goede slaapplek wilt creëren staan wij voor je klaar.

Opties kiezen

Wanneer je de keuze hebt gemaakt om een slaapaccommodatie bij ons te regelen is het tijd om de slaapplek volledig naar wens te maken. Daarvoor kun je kiezen uit diverse opties. Allereerst is de omvang van de slaaptent natuurlijk van belang. We hebben tweepersoonstenten, maar ook grote tenten tot 18 personen. Voor de inrichting van de tent heb je bij ons ook talloze opties. We kunnen de tent volledig inrichten met bedden (eenpersoons, tweepersoons of stapel), matrassen en een compleet beddengoedpakket inclusief kussen, hoeslaken en dekbedovertrek. In onze luxe verblijven als de ‘Kapi’ Tip-up en de Festihut krijg je zelfs de complete inventaris meegeleverd, indien gewenst natuurlijk.

Terugkerende evenementen

Heb je de slaaptenten niet een keer nodig, maar zou je het liefst ieder jaar bij ons aankloppen voor de verhuur? Dan regelen we een speciaal voordelig aanbod voor je. Bij terugkerende evenementen gaan we graag een samenwerking aan voor de lange termijn. Dan regelen wij voor ieder evenement weer de beste slaapplekken. Ook als je meerdere tenten nodig hebt kunnen we natuurlijk een mooi aanbod voor je neerleggen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bel of mail ons gerust dan bespreken we hoe we jou het beste kunnen helpen. We zijn niet voor niets dé specialist in slaaptentenverhuur!

Interesse in onze tenten of bedden?

T. (076) 520 58 86

Kroonstraat 6

4879 AV Etten-Leur

website en techniek door WEBJONGENS