Kapitent

Tenten

tip-up tenten

Kapitent is de specialist in verhuur van gecertificeerde slaaptenten. Wij verhuren groepstenten voor 10, 13 en zelfs 18 personen. Tevens hebben wij een nieuwe tweepersoons tent: de ‘Kapi’ Tip-Up, welke comfort en luxe biedt voor op uw festival, evenement of bruiloft. Door ons grote assortiment, ruime aanbod, razendsnelle levering en oplossingsgericht denken bieden wij precies wat u nodig heeft.

slaaptenten

Kapi Tip-Up

Wil jij een luxe accommodatie kunnen aanbieden aan je festivalgangers, evenementenbezoekers of andere gasten? Wij bieden bij Kapitent de ultieme comfortabele kampeertent voor jouw gasten: de ‘Kapi’ Tip-up! Deze unieke accommodatie voor maximaal twee personen heeft een robuuste en stoere uitstraling en is voorzien van grote ramen. Met deze tent kun je jouw gasten laten kamperen in stijl!

groepstenten

Ruime groepstent huren

Wil je gezellig overnachten met een groep in een grote groepstent? Of je nu met een team wilt overnachten tijdens een toernooi of slaapruimte wilt bieden aan je bezoekers tijdens een evenement, Kapitent maakt het mogelijk! Met onze ruime en comfortabele groepstenten kun je met iedere groep een fijne nachtrust tegemoet zien. Onze topkwaliteit groepstenten zijn bovendien gemaakt van brandvertragend katoen voor extra stevigheid.

Interesse in onze tenten of bedden?

T. (076) 520 58 86

Kroonstraat 6

4879 AV Etten-Leur

website en techniek door WEBJONGENS