Kapitent

Tenten

tip-up tenten

Specialist in verhuur van gecertificeerde slaaptenten

Wij verhuren groepstenten voor 10, 13 en zelfs 18 personen. Tevens hebben wij een nieuwe tweepersoons tent: de ‘Kapi’ Tip-Up, welke comfort en luxe biedt voor op uw festival, evenement of bruiloft. Door ons grote assortiment, ruime aanbod, razendsnelle levering en oplossingsgericht denken bieden wij precies wat u nodig heeft.

Kapi Tip-Up

Wil jij een luxe accommodatie kunnen aanbieden aan je festivalgangers, evenementenbezoekers of andere gasten? Wij bieden bij Kapitent de ultieme comfortabele kampeertent voor jouw gasten: de ‘Kapi’ Tip-up! Deze unieke accommodatie voor maximaal twee personen heeft een robuuste en stoere uitstraling en is voorzien van grote ramen. Met deze tent kun je jouw gasten laten kamperen in stijl!

Ruime groepstent huren

Wil je gezellig overnachten met een groep in een grote groepstent? Of je nu met een team wilt overnachten tijdens een toernooi of slaapruimte wilt bieden aan je bezoekers tijdens een evenement, Kapitent maakt het mogelijk! Met onze ruime en comfortabele groepstenten kun je met iedere groep een fijne nachtrust tegemoet zien. Onze topkwaliteit groepstenten zijn bovendien gemaakt van brandvertragend katoen voor extra stevigheid.

Kapi hut

Wil jij een mooie accommodatie aanbieden op jouw event of festival? Kapitent biedt jou de luxe van een Festihut, maar dan in een tentlook: de Kapihut! Deze gave accommodatie voor maximaal 4 personen heeft een robuuste, stoere uitstraling. Hij is voorzien van grote ramen en een brede doorloop. Een prachtige en praktische accommodatie!

Standaard bij onze Kapihut zijn de ledverlichting en stroomaansluiting. Met deze tent kun je jouw gasten laten kamperen in stijl.

Tenten verhuur voor evenementen

Luxe festival accommodatie

Tenten voor 2 personen, 4 personen of grote groepen.

Interesse in onze slaapaccommodaties en bedden?

T. (076) 520 58 86

Kroonstraat 6

4879 AV Etten-Leur

website en techniek door WEBJONGENS