Kapitent

Kerstchalet

chalets
IMG_5896
previous arrow
next arrow
Kerstmarkt

Sfeervolle kerstchalet

Wil jij een sfeervolle houten chalet inzetten op je evenement voor een unieke marktkraam? Kapitent kan jou helpen aan een eenvoudig op te bouwen chalet die je kunt gebruiken als marktkraam, verkoopstand of kassa tijdens de kerstmarkt. Je kunt de chalets ook prima gebruiken op braderieën, festivals of evenementen. Ze zijn makkelijk aan elkaar te koppelen en zowel binnen als buiten op te bouwen. De chalets schuiven simpel in elkaar waardoor we ze eenvoudig en snel voor je kunnen opzetten. De binnen- en buitenkant kun je volledig naar wens inrichten om verkopers een unieke en warme omgeving te geven. Bovendien kun je bezoekers de sfeer geven van een echte Duitse kerstmarkt. We helpen je bij Kapitent graag aan een sfeervolle kerstchalet voor ieder evenement!

 Authentieke statafels met behulp van de Festitable

Wil jij een stijlvolle plek inrichten voor je gasten om te staan bij je kerstchalet? Dan heeft Kapitent een unieke toevoeging voor jouw kerstmarkt: de Festitable. Deze overdekte statafel is snel en makkelijk op te zetten op de kerstmarkt. Zo kunnen je bezoekers plaatsnemen aan een authentieke tafel, zelfs met ingebouwde ledverlichting.

Specificaties kerstchalet

  • Simpel te koppelen voor meer ruimte
  • Zo in elkaar geklikt zonder hulp van bouten, moeren, schroeven of nagels
  • De chalet is 3 meter breed en 2,5 meter diep
  • IJzersterk dankzij robuuste, metalen structuur
  • Je verkoopwaar veilig achter slot en grendel
  • Elektriciteit eenvoudig aan te sluiten
  • Ruime voorraad, snelle levering en opbouw, allemaal door Kapitent

Geen zorg om de organisatie

Wij helpen organisaties van (kerst)markten, festivals en zelfs het bedrijfsleven aan onze sfeervolle en makkelijk op te bouwen Easy set up chalet. Wij kunnen ieder evenement of festival tot een succes maken dankzij onze grote voorraad en supersnelle levering. Ook het vervoer en het opbouwen van de chalets verzorgen we voor je. Wil je nergens aan moeten denken? Bel of mail ons dan voor de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan voor jouw kerstchalet.

Interesse in onze slaapaccommodaties en bedden?

T. (076) 520 58 86

Kroonstraat 6

4879 AV Etten-Leur

website en techniek door WEBJONGENS