Kapitent

Stapelbare bedden

eeenpersoonsbed
DSC_0216
DSC_0214
Fontys2200B
DSC_0201
DSC_0205
previous arrow
next arrow
stapelbed
stapelbed

Praktische stapelbare bedden huren

Heb jij veel bedden nodig voor je evenement of festival of heb je een tekort aan bedden dat moet worden aangevuld? Dan helpt Kapitent jou graag verder! Wij kunnen jou alle slaapruimte geven die je nodig hebt met onze stapelbedden. Deze eenvoudige maar comfortabele bedden bestaan uit twee op elkaar gestapelde eenpersoonsbedden, waardoor je een slaapplek kunt geven aan twee mensen in dezelfde ruimte. De eenpersoonsbedden zijn 70 x 190 centimeter (breedte x lengte) en gestapeld hebben ze een hoogte van 120 centimeter.

Wij leveren onze bedden 24/7 en ze zijn ook af te halen bij ons in Etten-Leur. Wil je helemaal geen omkijken hebben naar de bedden? Dan regelen wij de op- en afbouw ook voor je. Alles is mogelijk bij Kapitent!

Linnengoed erbij huren

Wil je voor de stapelbedden ook het linnengoed er gelijk bij huren? Dan krijg je van ons een compleet pakket, met matrashoeslaken, dekbed, dekbedovertrek en kussen met kussensloop. Zo kan iedereen met een gerust hart het bed instappen. De pakketten leveren we in elk gewenst aantal samen met de stapelbedden. Heb je nog speciale wensen? Slaapzakken, dekens met lakens of voordelig wegwerplinnengoed voor korte periodes, we regelen het allemaal.

Wil je helemaal nergens aan hoeven te denken? Bel of mail ons dan gelijk voor de mogelijkheden!

Interesse in onze slaapaccommodaties en bedden?

T. (076) 520 58 86

Kroonstraat 6

4879 AV Etten-Leur

website en techniek door WEBJONGENS