Kapitent

Bedden

eeenpersoonsbed
DSC_0216
DSC_0214
Fontys2200B
DSC_0201
DSC_0205
previous arrow
next arrow

Zorgeloos eenpersoonsbedden huren

Op zoek naar eenpersoonsbedden? Dan zit je bij Kapitent goed! Wij zijn de grootste beddenverhuurder van Nederland. Bij ons geen brancards of legerbedjes, maar bedden met een stevig stalen frame die ook te leveren zijn in stapelbare vorm. Erg handig, bijvoorbeeld bij gebrek aan ruimte. De afmetingen van onze bedden zijn 70 x 190 centimeter (breedte x lengte). Je krijgt standaard een lekker matras van 13 cm dik meegeleverd. Alles vervaardigd uit brandvertragend materiaal met certificaten. Wij garanderen jou een heerlijke nachtrust! Wij leveren onze bedden 24/7 en ze zijn ook af te halen bij ons in Etten-Leur. Wil je helemaal geen omkijken hebben naar de bedden? Dan regelen wij de op- en afbouw ook voor je. Alles is mogelijk bij Kapitent!

Linnengoed huren

Wil je het linnengoed voor op het bed erbij huren? Je krijgt van ons een compleet pakket, met matrashoeslaken, dekbed, dekbedovertrek en kussen met kussensloop. Zo kunnen je gasten zorgeloos het bed instappen. We leveren de pakketten in elk gewenst aantal en zorgen voor alles wat je nodig hebt. Ook slaapzakken, dekens met lakens en zelfs voordelig wegwerplinnengoed voor kort gebruik regelen we voor je. Wil je helemaal nergens aan hoeven te denken? Bel of mail ons dan gelijk voor de mogelijkheden!

Vluchtelingenopvang

Verhuur bedden vluchtelingenopvang

Vanuit de overheid kan er een beroep op u gedaan worden om vluchtelingen in uw gemeente op te vangen. Kapitent heeft een grote collectie bedden met een dik matras en stevig frame op voorraad. Eventueel kunnen wij u ook van bijbehorend disposable bedlinnen voorzien.

Snelle levering, flexibele voorwaarden en huurperiodes

Stapelbare bedden

Praktische stapelbare bedden huren

Heb jij veel bedden nodig voor je evenement of festival of heb je een tekort aan bedden dat moet worden aangevuld? Dan helpt Kapitent jou graag verder! Wij kunnen jou alle slaapruimte geven die je nodig hebt met onze stapelbedden. Deze eenvoudige maar comfortabele bedden bestaan uit twee op elkaar gestapelde eenpersoonsbedden, waardoor je een slaapplek kunt geven aan twee mensen in dezelfde ruimte. De eenpersoonsbedden zijn 70 x 190 centimeter (breedte x lengte) en gestapeld hebben ze een hoogte van 120 centimeter.

Eenpersoonsbedden

Zorgeloos eenpersoonsbedden huren

Op zoek naar eenpersoonsbedden? Dan zit je bij Kapitent goed! Wij zijn de grootste beddenverhuurder van Nederland. Bij ons geen brancards of legerbedjes, maar bedden met een stevig stalen frame die ook te leveren zijn in stapelbare vorm. Erg handig, bijvoorbeeld bij gebrek aan ruimte. De afmetingen van onze bedden zijn 70 x 190 centimeter (breedte x lengte). Je krijgt standaard een lekker matras van 13 cm dik meegeleverd. Alles vervaardigd uit brandvertragend materiaal met certificaten. Wij garanderen jou een heerlijke nachtrust!

Beddengoed huren

Eenvoudig en snel beddengoed huren

Heb jij een bed bij ons gehuurd en wil je nergens naar om hoeven kijken? Bestel er dan gelijk een linnengoedpakket bij! Je krijgt naast het bed een compleet pakket met een matrashoeslaken, dekbed, dekbedovertrek en kussen met kussensloop. Je zult heerlijk slapen in een gespreid bedje! Ander beddengoed nodig? We hebben ook slaapzakken, dekens met lakens of wegwerplinnengoed voor kort gebruik. Alles wordt gesorteerd bij je geleverd, zodat jij hier geen enkele moeite voor hoeft te doen. Het enige wat je moet doen is het gewenste aantal doorgeven. Wil je volledig ontzorgd worden? Dan dekken we de bedden voor je op!

Interesse in onze slaapaccommodaties en bedden?

T. (076) 520 58 86

Kroonstraat 6

4879 AV Etten-Leur

website en techniek door WEBJONGENS