Kapitent

Chalets

chalets
IMG_5896
previous arrow
next arrow

Kies jouw favoriete chalet

Wil jij een sfeervolle houten chalet inzetten op jouw markt of evenement? Kapitent biedt diverse typen chalets die je kunt gebruiken als marktkraam, verkoopstand of kassa. Ze zijn ook makkelijk aan elkaar te koppelen. Wij kunnen deze chalets zowel binnen als buiten opbouwen. Een leuke toevoeging is de Festitable. Deze overdekte statafel met banken is makkelijk op te zetten.

Chalet XL

Wil jij een grote, houten chalet inzetten op jouw evenement? Kapitent biedt een eenvoudig op te bouwen chalet die je kunt gebruiken als marktkraam, verkoopstand of kassa. Een Chalet XL is perfect voor diverse evenementen, braderieën of festivals.De Chalets XL schuiven simpel in elkaar, waardoor wij ze eenvoudig en snel voor je kunnen opzetten.

Easy Chalets

Kies een chalet naar jouw wens! Kapitent verhuurt Easy chalets met allerlei praktische opties. Wil je een chalet met een deur aan de voorkant of de zijkant? Ze zijn leverbaar met een luik dat je kunt openklappen. Desgewenst met een handige toonbank. Of vind je het makkelijk dat de voorzijde in zijn geheel open kan? Bekijk onze diverse opties.

Sfeervolle kerstchalet

Wil jij een sfeervolle houten chalet inzetten op jouw kerstmarkt? Kapitent heeft de perfecte oplossing. We verhuren een eenvoudig op te bouwen chalet die je kunt gebruiken als marktkraam, verkoopstand of kassa. Ze zijn makkelijk aan elkaar te koppelen en zowel binnen als buiten op te bouwen. De binnen- en buitenkant kun je volledig naar wens inrichten om verkopers een unieke, warme omgeving te bieden.

Specialist in verhuur van chalets voor events

Op- en afbouw

De chalets schuiven makkelijk in elkaar, zodat we snel kunnen opbouwen en afbouwen.

Interesse in onze slaapaccommodaties en bedden?

T. (076) 520 58 86

Kroonstraat 6

4879 AV Etten-Leur

website en techniek door WEBJONGENS