Kapitent

Festihut NL

festihut

Authentieke Festihut NL

Wil jij de bezoekers of medewerkers van je evenement wat extra’s bieden? Kapitent biedt je de perfecte oplossing: de Festihut. De authentieke look en comfortabele uitrusting past bij iedere bezoeker. Wij zorgen ervoor dat je nergens naar hoeft om te kijken. We leveren en plaatsen de Festihut op iedere locatie. Ook de complete inrichting en inventaris kun je aan ons overlaten. Wij zorgen voor comfortabele (stapel)bedden, linnengoed, stoelen, tafeltje, nachtlampje en nog veel meer. Vraag gelijk naar alle mogelijkheden.

Specificaties Festihut NL

  • Alle ruimte: Er is plaats voor twee tot zes personen, de oppervlakte van de Festihut is 7,5 m2. Door het grote luik in de Festihut krijg je een ruim gevoel.
  • Luxe en comfort: De Festihut heeft alle luxe en comfort. Richt de tent in met (stapel)bedden inclusief matras en inrichting naar wens.
  • Veilig: Voor de optimale veiligheid zit er een afsluitbare deur in de Festihut. Wij staan met Kapitent ook in voor het transport en de installatie van de Festihutten.

Doordat de hutten compact zijn kunnen we 16 tot 24 Festihutten vervoeren op een trailer. We installeren de hutten snel waardoor we in no-time weer van je terrein of zijn en niemand in de weglopen.

Unieke accommodatie

Wil jij je bezoekers of personeel een comfortabele accommodatie aanbieden? Dan regelen wij de Festihut voor je. Dankzij de gemakkelijke opbouw kun je deze hutten overal neerzetten voor een goede nachtrust. Bel of mail ons voor de mogelijkheden of vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan voor jouw Festihut!

Interesse in onze slaapaccommodaties en bedden?

T. (076) 520 58 86

Kroonstraat 6

4879 AV Etten-Leur

website en techniek door WEBJONGENS