Kapitent

Festihut

festihut

Specialist in verhuur van gecertificeerde festihutten

Kapitent verhuurt speciale accommodaties voor festivals. De Festihut is een ideale slaapplaats voor kleinere groepen. We bieden jouw gasten alle comfort en luxe tijdens een festival, evenement of (sport)toernooi. De Festihut is geschikt voor elke locatie en wordt compleet voor je ingericht. Onze pluspunten: een grote voorraad, razendsnelle levering én een op- en afbouwservice.

Festihut NL

Wil jij de bezoekers of medewerkers van jouw evenement wat extra’s bieden Kapitent biedt de perfecte oplossing: de Festihut NL. Deze accommodatie is geschikt voor maximaal 4 personen. We combineren een authentieke look met een comfortabele uitrusting. Aan alles is gedacht: (stapel)bedden, linnengoed, stoelen, tafeltje, nachtlampje en nog veel meer.

Festihut XL

Wil jij een grote houten Festihut inzetten op jouw evenement? Kies dan voor de comfortabele Festihut XL. Deze accommodatie biedt een slaapplaats aan maximaal 14 personen. Wij ontzorgend de organisaties van elk evenement, festival of (sport)toernooi. De op- en afbouw wordt geregeld en de Festihut XL wordt volledig ingericht naar jouw wensen.

Interesse in onze slaapaccommodaties en bedden?

T. (076) 520 58 86

Kroonstraat 6

4879 AV Etten-Leur

website en techniek door WEBJONGENS