Kapitent

Blogs

tip-up tenten
Festivalbruiloft

Sinds dit jaar zien wij de festivalbruiloft steeds vaker langskomen. Een heerlijk ontspannen sfeer met goede muziek, lekker eten en als het kan allemaal in de buitenlucht! Wij zullen enkele tips bespreken die jouw festivalbruiloft tot een succes maken.

Glamping in de winter

Bij glamping denk je al snel aan de zomer. Helaas duurt de zomer nog even en is de winter in volle gang. Maar wist je dat ook in de winter glamping een goede optie is? Wij presenteren de mooiste winterglampings om volop te genieten van al het moois wat dit seizoen te bieden heeft:

Terugblik festivals 2019

We kunnen met trots terug blikken op een geslaagd zomerseizoen. Zo stonden we dit jaar op mooie festivals met onze diverse accommodaties.
Wij hopen jullie graag op een van de volgende festivals van dienst te mogen zijn met onze geweldige accommodaties daarom presenteren wij hieronder graag een paar van de mooie festivals waar wij stonden:

Nieuwe festivals

Komend jaar staan wij met onze accommodaties op een aantal nieuwe festivals en evenementen. Hierbij een overzicht van waar je ons kunt vinden komende zomer, zien we jou ook op een van deze festivals?

kapi tip up

We blikken met trots terug op een geslaagd zomerseizoen! We stonden op de mooiste festivals, leukste campings en hadden mooie opdrachten. We zetten onze topper van de zomer graag in het zonnetje: de ‘Kapi’ Tip-Up.

Interesse in onze tenten of bedden?

T. (076) 520 58 86

Kroonstraat 6

4879 AV Etten-Leur

website en techniek door WEBJONGENS