Kapitent

Blogs

tip-up tenten
kapi tip up

In het zonnetje

kapi tip up

We blikken met trots terug op een geslaagd zomerseizoen! We stonden op de mooiste festivals, leukste campings en hadden mooie opdrachten. We zetten onze topper van de zomer graag in het zonnetje: de ‘Kapi’ Tip-Up.

Afgelopen seizoen was zijn eerste festivalseizoen en we hebben erg positieve reacties mogen ontvangen. Daarom nog even in het kort wat de Tip-Up zo geweldig maakt:

1. Luxe en comfort

Ook al is het een accommodatie voor 2 personen, qua luxe en comfort doet hij niet onder voor onze Festihutten en groepstenten. De Tip-Up is met allerlei opties te boeken die uw verblijf zo comfortabel mogelijk maken.

2. Stormproof!

Tijdens de heftige storm afgelopen zomer stonden de Tip-Ups op de Lokerse feesten. Dit hebben ze zonder kleerscheuren overleefd en alle bezoekers hebben heerlijk kunnen slapen. Het tentdoek van de Tip-Up is ook brandvertragend en voorzien van certificaten. Geen zorgen dus tijdens extreem weer!

3. Gepersonaliseerde luifels

Naast de vele opties die je bij de Tip-Up kunt boeken, kan je ook kiezen voor een gepersonaliseerde luifel. Denk aan een leuke foto van je vriendengroep, slogan, naam of een andere gekke tekst. Zo herken je van een afstand jouw Tip-Up op de camping

4. Prachtige foto’s gegarandeerd

De beste manier om de Tip-Up te laten schitteren, is natuurlijk door foto’s te laten zien. Hierbij een selectie van afgelopen zomer, neem contact met ons op voor de mogelijkheden:

Interesse in onze slaapaccommodaties en bedden?

T. (076) 520 58 86

Kroonstraat 6

4879 AV Etten-Leur

website en techniek door WEBJONGENS