Kapitent

Blogs

tip-up tenten
Festivalbruiloft

Festivalbruiloft

Festivalbruiloft

Sinds dit jaar zien wij de festivalbruiloft steeds vaker langskomen. Een heerlijk ontspannen sfeer met goede muziek, lekker eten en als het kan allemaal in de buitenlucht! Wij zullen enkele tips bespreken die jouw festivalbruiloft tot een succes maken.

Een goede locatie

De locatie is natuurlijk heel belangrijk bij elke bruiloft, maar voor een festival thema moet je aan nog een paar extra dingen denken. Wil je namelijk overnachten op de locatie waar ook het feest gegeven wordt of komen er veel gasten met de auto, dan moeten er voorzieningen aanwezig zijn om dit te faciliteren. Wil je echte festivalaccommodaties, bijvoorbeeld onze nieuwe ‘Kapi’ Tip-Up, plaatsen op het terrein, dan moet hier ook extra navraag voor worden gedaan.

Voorzieningen bij de locatie

Aansluitend bij de locatie zijn ook de voorzieningen erg belangrijk. Vooral als je slaapaccommodaties of foodtrucks wilt plaatsen om de perfecte festival sfeer te creëren. Is er stromend water, elektriciteit, sanitair? Zeker bij een mooie buitenlocatie zoals het bos of strand is het erg belangrijk om dit te controleren.

Indeling van het terrein

Denk goed na over hoe je het terrein wilt indelen. Wil je een apart gedeelte voor de ceremonie en diner? Of wil je na de ceremonie alles ombouwen voor een geweldig feest? Heeft iedereen genoeg plek om te zitten en eventueel uit te rusten als het feest ze iets te veel wordt? Gezien het wispelturige weer in Nederland, is het ook altijd handig om een overdekte ruimte te hebben voor je gasten. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld onze geschakelde Festihutten of de Almhut!

Wil jij ook inspiratie opdoen voor jouw festival bruiloft? Neem dan een kijken op de All 4 Brides Trouwbeurs in Sprang Capelle op 2 oktober 2019. Wij zullen hier ook aanwezig zijn met onze Kapi Tip-Up.

Interesse in onze slaapaccommodaties en bedden?

T. (076) 520 58 86

Kroonstraat 6

4879 AV Etten-Leur

website en techniek door WEBJONGENS