De Almhut maakt van uw event een absoluut succes!

Almhut: het Alpen gevoel op uw evenement


Met een Almhut maakt u van uw evenement gegarandeerd een succes! De hutten bieden een geweldige sfeer en ultieme gezelligheid. De Almhutten zijn volledig mobiel en op elke locatie op te bouwen. Ook op uw locatie/evenement wordt op deze manier een unieke sfeer gecreëerd.

almhut alpenhut apres ski tentBouw de Almhut op zoals jij het wilt

De authentieke Almhutten zijn gemaakt van echt Altholz (origineel rustiek hout) en kunnen op elke locatie geplaatst worden. Afhankelijk van de grootte duurt de opbouw één tot drie dagen. Dankzij de modulaire bouwwijze kan de constructie, die opgebouwd is uit afzonderlijke wanden, heel gemakkelijk worden aangepast aan uw wensen. De hut is daarmee geschikt voor 50 tot wel 1000 personen! De hutten zijn door TÜV getest en voldoen aan de meest strenge normen op het gebied van stabiliteit, wind- en sneeuwlading. Gegarandeerd veilig en comfortabel bij elk weertype!

Extra’s

Optioneel kunnen wij elke Almhut in Alpen-stijl met traditionele tafels en banken, terrasmeubilair, bar, keukenruimte en toiletten inrichten. Met tafeldecoraties en bekledingen voor deuren, ramen en wanden brengt u de sfeer van uw evenement terug in de Almhut.

Uniek

Kapitent verhuurt deze traditionele en originele Almhut in samenwerking met All-Events. U bent gegarandeerd van een unieke ervaring voor uw bezoekers. De Almhut is o.a. te gebruiken als berghut, Alpenhut, après-ski hut, feestcafé. Perfect tijdens een winters evenement, conferentie, festival, Oktoberfest, Après-Ski party of zomerfeest.

Meer info?

Stuur een bericht via onderstaand formulier.