Kapitent

Blogs

tip-up tenten
Terugblik festivals 2019

Terugblik festivals 2019

Terugblik festivals 2019

We kunnen met trots terug blikken op een geslaagd zomerseizoen. Zo stonden we dit jaar op mooie festivals met onze diverse accommodaties.
Wij hopen jullie graag op een van de volgende festivals van dienst te mogen zijn met onze geweldige accommodaties daarom presenteren wij hieronder graag een paar van de mooie festivals waar wij stonden:

 

1. PAASPOP

Zoals voorgaande jaren stonden wij ook dit jaar weer in het paasweekend op de camping bij Paaspop met onze accommodaties. Onze groepstenten, ‘Kapi’Tip-Up en Festihutten waren hier te zien op de Paaspop camping. Dus kom volgende jaar met al je vrienden naar Brabant en rust goed uit in een van onze accommodaties!

2. BEST KEPT SECRET

Dit is een driedaags muziekfestival dat sinds 2013 jaarlijks in Hilvarenbeek bij de Beekse Bergen plaats vindt. Voornamelijk op het gebied van indie, folk, hiphop en elektronische muziek moet je hier zijn. Het evenemententerrein Beekse bergen ligt aan het Victoriameer en de bezoekers van dit festival kunnen hier overnachten op de camping of in het naastgelegen bungalowpark van Beekse Bergen. Dit jaar mochten we al onze accommodaties van de ‘Kapi’Tip-up tot de Festihutten plaatsen op deze camping. Dit hopen wij nog jaren door te mogen zetten. Zien we jou ook volgende editie op Best Kept Secret?

3. PINKPOP

Ben jij op zoek naar geschikte slaapplekken voor de crew? Dan kan je hiervoor ook bij ons terecht. De crew van verschillende bedrijven op Pinkpop genieten van een goede nachtrust in onze groepstenten. Er kan natuurlijk ook gekozen worden uit al onze overige accommodaties en/of alleen de bedden. Wij zorgen hierbij ook voor een snelle schakeling, mochten er wisselingen zijn in de crew.

4. WE ARE ELECTRIC

Veel van de festivals in Nederland vinden plaats in het mooie Brabant. Zo ook We Are Electric.
Hier staan wij met onze prachtige accommodaties. Dit jaar is hier met veel enthousiasme teruggekeken op de Tip-Up die hier voor het eerst mochten staan. Met plezier bouwen wij op dit mooie festival op.

5. MYSTERYLAND

Als je goed kijkt zie je onze Festihutten niet alleen op de camping van Mysteryland. De afgelopen editie stonden ze ook als marktkraam, bar en wellness op het terrein. Met Mysteryland als afsluiter van het festivalseizoen, kan het weer soms tegenvallen. Gelukkig blijf je met onze Festihutten gegarandeerd droog en houdt je het warm tijdens de nachten!

Interesse in onze slaapaccommodaties en bedden?

T. (076) 520 58 86

Kroonstraat 6

4879 AV Etten-Leur

website en techniek door WEBJONGENS