Kapitent

Blogs

tip-up tenten
Glamping in de winter

Glamping in de winter

Glamping in de winter

Bij glamping denk je al snel aan de zomer. Helaas duurt de zomer nog even en is de winter in volle gang. Maar wist je dat ook in de winter glamping een goede optie is? Wij presenteren de mooiste winterglampings om volop te genieten van al het moois wat dit seizoen te bieden heeft:

 

1. Buitenplaats Beekhuizen – Veluwe, Nederland

Beleef een prachtige winterse kampeerbeleving in dit mooie gebied. Kom tot rust in je eigen verwarme wellnesstent met privé hot tub. In deze omgeving worden veel winterwandelingen georganiseerd, vergeet dus niet je snowboots mee te nemen!

2. Tiny House Maasduinen – Noord-Limburg, Nederland

Een romantische winterse uitstap beleef je in de tiny houses op het droompark Maasduinen in Limburg. Er zijn verschillende wellness faciliteiten, een binnenzwembad en natuurlijk de luxe ingerichte Tiny Houses. Een ideale manier om de winter door te brengen.

3. Stro-iglo Hayema Heerd – Groningen, Nederland

Deze bijzondere iglo’s, bedekt met stro, bevinden zich middenin het Groningse platteland. Het stro zorgt ervoor dat de iglo goed warm blijft gedurende de koude wintermaanden. De glazen koepel in het dak is perfect om ’s nachts de sterren te bewonderen.

4. Boomhuis lodge – Schrems, Oostenrijk

Heb je altijd al gedroomd van slapen in een boomhut? Grijp dan nu je kans met de prachtige boomhuizen in Oostenrijk. Een heerlijke plek om te genieten van de rust en de natuur terwijl je opwarmt bij het knusse houtkacheltje.

5. Finse Kota, Yurts of Tipi’s – Brabant, Nederland

Vlakbij de Efteling en de Beekse Bergen kan je op een authentieke manier kamperen in een yurt, kota of tipi tent. Ben je met een grotere groep? Geen probleem, je kunt tot wel 12 personen overnachten in deze mooie accommodaties.

Heb jij zelf een mooie locatie voor een winterse overnachting en ben je nog op zoek naar een geschikte accommodatie? Bekijk dan onze verschillende groepstenten, ‘Kapi’ Tip-Up of Festihut! Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Interesse in onze slaapaccommodaties en bedden?

T. (076) 520 58 86

Kroonstraat 6

4879 AV Etten-Leur

website en techniek door WEBJONGENS