Kapitent

Blogs

tip-up tenten
bijzondere festivallocaties

Bijzondere festivallocaties

bijzondere festivallocaties

De festivallocatie is uiteraard een erg belangrijk onderdeel van het festival. Wij zijn al op veel mooie en bijzondere locaties geweest. Maar wat is nu de meest bijzondere locatie?

 

Colours of Ostrava – Tsjechie

Dit festival vindt plaats op een groot en kleurrijk industriegebied. Tussen de kolenmijnen en smeltovens kan je genieten van de beste DJ’s. Loop je een loods binnen, dan tref je daar verschillende voorstellingen. Een erg bijzonder festival, welke zeker een bezoekje waard is!

Balaton Sound – Hongarije

Aan het Balatonmeer wordt elk jaar het festival Balaton Sound opgebouwd. Zon, zee, strand en goede muziek, wat wil je nog meer?! Deze locatie geeft je alle ruimte om lekker in de zon te gaan liggen of even af te koelen in het water. Een perfecte combinatie van een zonvakantie met een geweldig festival.

Verschillende festivals – Waddeneilanden

Wat dichter bij huis, maar ook een perfecte plek om te genieten van de zon en strand zijn de waddeneilanden. Denk bijvoorbeeld aan het festival Into the Great Wide Open op Vlieland. Zodra je van de boot af komt, bevind je je op het festival. Even weg van het vasteland, lijkt het alsof je je in een andere wereld begeeft.

Grasnapolsky – Fabriek de Toekomst

Na 5 jaar zendstation Radio Kootwijk als basis te hebben gehad, is het festival Grasnapolsky uitgeweken naar Fabriek de Toekomst. Radio Kootwijk was al een erg bijzondere locatie met een rijke geschiedenis. Fabriek de Toekomst doet hier niet voor onder, deze locatie is een industriële parel en is een uitstekende festivallocatie gebleken.

Naast bovenstaande locaties zijn er nog genoeg andere festivals op mooie locaties in en buiten Nederland. Op welke bijzondere festivallocatie ben jij wel eens geweest?

Interesse in onze slaapaccommodaties en bedden?

T. (076) 520 58 86

Kroonstraat 6

4879 AV Etten-Leur

website en techniek door WEBJONGENS