Kapitent

Blogs

tip-up tenten
Nieuwe festivals

Nieuwe festivals

Nieuwe festivals

Komend jaar staan wij met onze accommodaties op een aantal nieuwe festivals en evenementen. Hierbij een overzicht van waar je ons kunt vinden komende zomer, zien we jou ook op een van deze festivals?

 

1. Electric Castle

Naast België en Nederland zijn we dit jaar ook te vinden in Roemenië! Op het beste medium-sized festival van Europa staan onze Tip-Ups op jou te wachten. Wil je na een dag dansen op Twenty One Pilots, Foals en The Neighbourhood goed uitrusten, boek dan snel een Tip-Up (Peak Tent) op dit mooie festival!

2. Dour

Vijf dagen lang de meest gevarieerde artiesten en uiteenlopende muziekstijlen vlakbij de Franse grens. Een greep uit de headliners van dit jaar: A$AP Rocky, Stormzy, James Blake, Carl Cox en nog vele andere grote namen. Zorg ervoor dat je genoeg energie hebt om 5 dagen lang te feesten en overnacht in onze Tip-Up of groepstent. De groepstent kan je ook boeken in combinatie met een Festihut welke stroomaansluitingen en een koelkast heeft.

3. Alcatraz

Dit jaar hebben we nog een Belgisch Festival aan onze lijst mogen toevoegen; Alcatraz. Dit bekende Belgische hard rock & metal festival heeft voor 2020 al verschillende grote namen aangekondigd zoals Behemoth en Anthrax. Kom je met een groep naar Alcatraz? Huur dan een groepstent van Kapitent op de camping!

4. DutchGP Formule 1 camping

Nog een paar maanden en dan is het eindelijk zo ver; de Formule 1 in Zandvoort! In samenwerking met radio 538 heeft DutchGP een camping opgezet naast het circuit. Dichter bij het parcours kan je niet slapen. Of er op de camping veel geslapen wordt valt nog te bezien, er zijn namelijk optredens gepland van de grootste artiesten zoals Davina Michelle, Sam Feldt en Lucas & Steve. Wij staan op dit mooie evenement met de Festihut, dus wees er snel bij!

Interesse in onze slaapaccommodaties en bedden?

T. (076) 520 58 86

Kroonstraat 6

4879 AV Etten-Leur

website en techniek door WEBJONGENS