Kapitent

Comfortabele grote tenten huren

tip-up tenten

Grote tenten huren

Denk je er aan om grote tenten te huren om je gasten een aangename slaapplek te bieden op je evenement? Of wil je gewoon met zijn allen bij elkaar kunnen slapen op je groepsactiviteit? In beide gevallen heeft Kapitent de oplossing. Onze groepstenten hebben namelijk alles wat je nodig hebt, en meer. Het huren van een grote tent geeft je alle luxe die je nodig hebt op jouw evenement, weekendje of teamuitje.

Grote tenten voor grote groepen

Een grote tent is mooi, praktisch en vooral heel erg gezellig als je met grote groepen op pad gaat. Je kunt allemaal gezamenlijk slapen en verblijft allemaal in dezelfde slaapruimte. Geen ongezellige verspreide tentjes maar een grote tent voor iedereen. Dat gevoel creëer je eenvoudig met onze groepstenten. Ze zijn al vanaf 4 personen te huren maar we hebben ook tenten die ruimte bieden aan 18 personen. De afmetingen van de tenten lopen van 2x5m, tot 8x5m, zodat er altijd voldoende ruimte is voor iedereen om rustig te kunnen slapen.

Verwacht je meer slaapplekken nodig te hebben? Bij de huur van meerdere grote tenten regelen wij een mooi voordelig aanbod voor je.

Bij je gebracht en opgezet

Een tent is natuurlijk hartstikke gezellig, maar het kan je als organisatie ook behoorlijk wat tijd kosten, zeker als je kiest voor de opzet van grote tenten. Daar weten we bij Kapitent wel raad mee en daarom kunnen we dit allemaal voor je regelen. We hebben ons eigen transport waarmee we de grote tenten bij je op locatie afleveren en zonder je verder in de weg te lopen zorgen we er ook nog voor dat de tenten opgezet worden. Dan stap je zo in een stevige tent die klaar is voor je overnachting. Wij ontzorgen graag, dus dat is allemaal onderdeel van onze tentenverhuur.

Tentenkamp op je bruiloft

Onze grote tenten zijn geschikt voor teamuitjes, festivals, zomerkampen, maar ze creëren ook een unieke beleving op je bruiloft. We kunnen namelijk een prachtig tentenkamp regelen zodat al je dierbare gasten kunnen blijven slapen op jullie bruiloft. Hiervoor hebben we naast de groepstenten ook grote slaaptenten als mensen apart willen overnachten of een sfeervolle en unieke Festihut. Deze combinatie van slaapaccommodaties geeft je bruiloft een echt festivalgevoel. Bovendien kunnen we alle grote tenten en andere slaapvertrekken volledig inrichten met bedden, matrassen en beddengoed. Dan weet je zeker dat iedereen goed slaapt.

Grote tent nodig?

Heb je een grote tent nodig om iedereen een comfortabele slaapplek te geven? Dan helpen we je graag aan een geschikte groepstent of grote slaaptent. Wij regelen dat iedereen lekker kan slapen en het je aan niets ontbreekt in de slaapaccommodatie. Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze tentenverhuur? Bel of mail ons dan gerust, dan maken we een afspraak met je!

Interesse in onze tenten of bedden?

T. (076) 520 58 86

Kroonstraat 6

4879 AV Etten-Leur

website en techniek door WEBJONGENS