Kapitent

Grote slaaptent huren?

tip-up tenten

Grote slaaptent huren

Groepsactiviteit op de planning staan en wil je een grote slaaptent huren waar iedereen bij elkaar kan overnachten? Dan is Kapitent de ervaren verhuurder voor jou. Wij beschikken namelijk over verschillende grote tenten waar je met groepen in kunt verblijven. Ideaal dus voor een leuke groepsactiviteit of reis. Wij regelen een perfecte nachtrust voor iedereen in je gezelschap.

Ruime katoenen slaaptenten

De voordelen van het huren van onze grote slaaptenten zit hem in de ruimte die je ermee krijgt. Je kunt bij ons tenten huren die plaats bieden aan groepen tot 18 personen. Bij ons krijg je geen simpele tent mee maar een stevige groepstent met katoenen doek waar je droog en beschut je slaapplek kunt inrichten. Kies zelf hoeveel ruimte je nodig hebt en ga voor een tent van 2x5 m, 4x5 m, 6x5 m of 8x5 m. Wil je zeker zijn dat je droog blijft en beschut bent tegen alle weersomstandigheden? Dan zijn onze topkwaliteit groepstenten de beste keuze.

Op pad met je groep

Er gaat niets boven lekker kamperen met een groep. Ieder jaar zijn er weer talloze activiteiten waarbij een grote tent geen overbodige luxe is. Ga jij met je voetbal-, hockey- of honkbalteam op toernooi of heb je gewoon een gezellig teamuitje? Dan kun je de hele groep bij elkaar leggen. Maar ook op je vriendenweekend allemaal slapen in dezelfde accommodatie verhoogt de sfeer. Het kan ook gewoon praktisch zijn, bijvoorbeeld op schoolkamp. Heb je niet genoeg aan één grote slaaptent voor je hele groep? Dan regelen we er net zoveel als je nodig hebt om iedereen onderdak te bieden tijdens je groepsreis. Bij Kapitent zorgen we er graag voor dat iedereen lekker kan slapen in een comfortabele tent.

Meer ruimte, meer inrichting

Het voordeel van een grote slaaptent ten opzichte van de kleinere tweepersoons slaaptentjes is dat je veel meer ruimte hebt om ook je spullen in kwijt te kunnen. Wil je volledig ontzorgd worden tijdens je trip en je vooral bezig kunnen houden met het organiseren van de inhoud van je groepsactiviteit? Dan kun je bij Kapitent ook nog de volledige inboedel voor je tent huren. Wij zorgen voor een compleet ingerichte tent, inclusief:

Voor specifieke wensen kun je ons altijd bellen of mailen. Dan bespreken we graag de mogelijkheden met je. Heb je grotere aantallen nodig of wil je er een jaarlijks terugkerend feestje van maken? Dan regelen wij een voordelig aanbod. Voor grote slaaptenten huren zonder enige zorgen moet je bij Kapitent zijn.

Interesse in onze slaapaccommodaties en bedden?

T. (076) 520 58 86

Kroonstraat 6

4879 AV Etten-Leur

website en techniek door WEBJONGENS