Kapitent

Topkwaliteit groepstenten verhuur

tip-up tenten

Groepstenten verhuur

Gezellig met de hele groep in een groepstent slapen op locatie? Dat regelen we voor je met onze comfortabele groepstenten verhuur. Jullie gezelschap zal het aan niets ontbreken en met deze accommodaties zorg je ervoor dat iedereen een goede nachtrust heeft. We hebben verschillende opties voor je, dus laat ons weten wat je nodig hebt!

Groepstenten in alle maten

Groepstenten zijn er in verschillende soorten en maten, maar wij zorgen ervoor dat we een passende tent hebben voor jouw gezelschap. De comfortabele tenten zijn gemaakt van stevig katoen en komen in de afmetingen 2x5m, 4x5m, 6x5m en 8x5m. Dit houdt in dat je met onze tenten een slaapplek kan bieden aan 10 tot 18 personen.

Het is natuurlijk altijd mogelijk om bij grotere groepen meerdere tenten te combineren om zo iedereen een fijne slaapplek te geven in onze grote tenten. Ook voor aanvulling van kleinere slaaptenten ben je bij onze tentenverhuur op de juiste plek. Wij regelen een prachtig tentenkamp voor jouw evenement.

Instap-klaar

De tent is natuurlijk pas het begin van de kampeerervaring van jouw bezoekers, vrienden of teamgenoten. Voor een echt goede slaapplek is ook de inrichting van belang. Om jou en je gasten een hoop gedoe te besparen met luchtbedden, veldbedjes en matjes zijn onze groepstenten helemaal instap-klaar te huren. Alles in de tent is dan voor je aanwezig, dat maakt het een stuk makkelijker voor iedereen.

Bij het instap-klaar maken van de tent is deze voorzien van:

  • Stevige bedden (eenpersoons, tweepersoons of stapelbed)
  • Comfortabele matrassen
  • Beddengoed (matrashoeslaken, dekbed, dekbedovertrek en kussen met kussensloop)
  • Stroom
  • Verlichting
  • Extra inrichting mogelijk

Wij regelen dat alles in de tent klaar staat, het enige wat jij moet doen is laten weten wat je nodig hebt.

Geschikt voor allerlei groepsactiviteiten

Teamuitjes, groepsreizen, festivals, het maakt niet uit waarvoor je de groepstenten nodig hebt, ze zijn overal voor in te zetten. Je kunt met het complete team overnachten op een toernooi of tijdens het vriendenweekend een luxe kampeeraccommodatie aanbieden. Maar de groepstenten zijn ook uitstekend geschikt voor de bezoekers van je evenement. Geen slapeloze nachten meer voor je festivalbezoekers maar een gezellige en volledig ingerichte groepstent waar iedereen zijn rust kan pakken. Heb je meerdere tenten nodig? Dan regelen wij een voordelig aanbod voor je.

Kies je eigen groepstent

Wil jij jouw gasten een gezellige en luxe plek geven voor een fijne overnachting op je evenement of groepsactiviteit? Dan verhuren we graag een van onze groepstenten aan jou als slaapverblijf. Je kunt bij ons voor alles terecht dus neem gerust eens contact op om te bekijken wat voor jou de beste tent is.

Interesse in onze slaapaccommodaties en bedden?

T. (076) 520 58 86

Kroonstraat 6

4879 AV Etten-Leur

website en techniek door WEBJONGENS