Kapitent

Juiste verhuur van tenten?

tip-up tenten

Verhuur tenten

Wil je gezellig overnachten en zoek je de verhuur van de juiste tenten? Dan regelen we bij Kapitent de perfecte overnachtingsplek  voor jouw gezelschap. Of je nu met een grote groep samen wilt slapen of gezellig met zijn tweeën erop uit gaat, wij hebben een toptent voor je klaar staan. Wij zorgen voor een fijne nachtrust.

 

Tenten verhuren door het hele land

Een comfortabele tent is geen overbodige luxe en een goede nachtrust zorgt voor een ideaal begin van je dag. Daarom verhuren wij tenten door heel Nederland die je kunt gebruiken voor allerlei verschillende activiteiten. Het voordeel van de tenten is dat ze compleet ingericht aan je geleverd worden en wij zorgen voor de op- en afbouw. Zo hoef jij je nergens druk om te maken en kun je ’s avonds heerlijk in je tent kruipen. De tenten bestaan uit topkwaliteit katoen die zorgen voor extra stevigheid. Vanuit onze locatie in Brabant zorgen wij ervoor dat jij en je complete gezelschap optimaal kunnen slapen.

 

Ruime groepstenten

Afhankelijk van hoe groot de groep is waarmee je gaat overnachten kun je bij ons ook terecht voor de verhuur van groepstenten. Onze grote tenten komen in verschillende maten. Je kunt kiezen uit de volgende opties:

  • 2x5 m / 4 personen
  • 4x5 m / 10 personen
  • 6x5 m / 13 personen
  • 8x5 m / 18 personen

Bepaal zelf hoeveel ruimte je wilt hebben in de tent. Dan weet je zeker dat jouw groep in de tent past en iedereen een plekje heeft om de nacht door te brengen. Heb je niet genoeg aan één groepstent? Bij de verhuur van meerdere tenten kun je rekenen op een voordelig aanbod.

 

Gecertificeerde slaaptenten

Ga je niet met een groep maar gewoon gezellig met zijn tweeën op pad? Of moet je slaapplekken aanbieden aan de gasten van je evenement? Dan zit je bij Kapitent goed. Wij zijn dé specialist op het gebied van slaaptentenverhuur. Voor mensen die gewoon eens er lekker op uit willen en een overnachting in een luxe tent op prijs stellen of voor de organisatie van een topevenement die comfortabele en gecertificeerde festivaltentjes wilt aanbieden aan de bezoekers. De slaaptenten zijn in te zetten op festivals, bruiloften, maar ook gewoon op de camping. Overal waar je komt zorgen wij voor een uitstekende accommodatie.

 

De verhuurder van jouw tent

Wil je groepstenten inzetten voor je uitje, zoek je een accommodatie voor de bezoekers van je evenement of wil je er gewoon gezellig op uit met een luxe slaapplaats? Altijd is Kapitent jouw verhuurder voor een tent die van alle gemakken voorzien is. Wij regelen alles samen met jou en bezorgen iedereen graag een zorgeloze nacht. Wil je meer informatie over onze tenten? Bel of mail ons dan en vraag naar de mogelijkheden!

Interesse in onze slaapaccommodaties en bedden?

T. (076) 520 58 86

Kroonstraat 6

4879 AV Etten-Leur

website en techniek door WEBJONGENS