Kapitent

Luxe tenten verhuur Kapitent

tip-up tenten

Luxe tenten verhuur

Wil je jouw evenementbezoekers echte luxe aanbieden of wil je overnachten in een tent waar het je aan niks ontbreekt? Dan heb je bij de luxe tenten verhuur van Kapitent alles wat je nodig hebt. Een topkwaliteit accommodatie, complete inrichting én een ontzorgende service, Kapitent biedt het je allemaal.

Voorzien van alle luxe

Een tent voorzien van alle luxe, dat gun je toch iedereen? Geen simpele opgooitent waar net een luchtbed in past, maar een mooie comfortabele tent, met alle ruimte voor twee personen. Dit geeft de bezoekers van je evenement een hele nieuwe ervaring waarbij je ze in stijl kunt laten kamperen. Onze luxe tenten zijn namelijk volledig ingericht en kunnen verhuurd worden met de volledige inventaris. Je hoeft niks te doen, alleen de juiste keuze te maken voor jouw gezelschap of gasten. We hebben namelijk zowel slaaptenten als groepstenten voor je klaarstaan.

De ‘Kapi’ Tip-up

Speciaal voor de ultieme kampeerervaring hebben wij een eigen tent ontwikkeld: de ‘Kapi’ Tip-up. Dit is een echte luxe accommodatie voor festivalgangers of gewoon om eens lekker te kamperen in stijl. Deze robuuste en stoere tent heeft alles voor een heerlijke nachtrust. Dit kun je van deze tipi verwachten:

  • Stevig houten frame met een vaste houten vloer
  • Hoge kwaliteit tentdoek wat brandvertragend werkt
  • Grote raampartijen, luifel in diverse kleuren verkrijgbaar
  • Geïntegreerde ledverlichting
  • 2,60 m x 2 m x 2 m (lxbxh)
  • Comfortabele brandvertragende matrassen

In de ‘Kapi’ Tip-up kan iedereen genieten van een optimale nachtrust. We bouwen hem bovendien voor je op en na gebruik breken we ze ook weer af. Zo kun jij alle focus leggen op de verdere organisatie van je evenement of activiteit.

Kies je huurpakket

Bij onze luxe tenten verhuur krijg je zelf de mogelijkheid om een huurpakket samen te stellen in combinatie met de ‘Kapi’ Tip-up. Deze tent is namelijk te huur in drie verschillende uitvoeringen: basis, luxe en deluxe. Je kunt de tent laten voorzien van bedden, matrassen, maar ook een compleet beddengoedpakket. Hierdoor wordt jouw kampeertrip of evenement een stuk comfortabeler en zullen alle gasten slapen als een roosje. Je kunt zelf bepalen wat je wel en niet wilt opnemen in je tent. Voor alle mogelijkheden kun je ons uiteraard altijd bellen of mailen, dan stellen we samen de luxe tent voor je samen.

Interesse in onze slaapaccommodaties en bedden?

T. (076) 520 58 86

Kroonstraat 6

4879 AV Etten-Leur

website en techniek door WEBJONGENS