Kapitent

Passende tent te huur

tip-up tenten

Tent te huur

Goede, stevige maar vooral lekker comfortabele tenten nodig? Bij Kapitent is er altijd wel een passende tent te huur die je kunt gebruiken voor jezelf, je gasten of zelfs de bezoekers van je evenement. Wij zijn namelijk de specialist in topkwaliteit tenten en verhuren door heel Nederland een aangename slaapplek voor jouw overnachting.

Diverse tenten te huur

Kapitent is al jaren specialist in het verhuren van gecertificeerde slaaptenten. Dat betekent dat je bij ons echt kwaliteit krijgt om goed in te kunnen overnachten. Geen crappy opgooitentje waar je heel de nacht wakker ligt, maar een gedegen slaapplek. Dat kan bij ons in een groep, met je partner of gewoon lekker alleen. We hebben namelijk een ruim assortiment aan tenten te huur, zodat je altijd een geschikte plek hebt om te overnachten.

Je kunt kiezen uit de volgende slaapplekken:

Inclusief inrichting

Maar een goede slaapplek houdt natuurlijk niet op bij alleen het huren van een tentje. Om uitstekend te kunnen slapen moet je ook de juiste spullen in de tent hebben liggen. Dat begrijpen we bij Kapitent als geen ander en daarom regelen we ook de complete inrichting van je tent als je dat wilt. We regelen bedden, en dan geen legerbedjes maar echte stevige bedden, met het beddengoed erbij. Je stapt ’s avonds zo de tent in, gaat in je bedje liggen en bent de hele nacht vertrokken. Zonder gedoe, allemaal voor je geregeld. We ontzorgen je graag!

Organisatie uitbesteden

Wat het ontzorgen betreft kunnen we je nog ergens bij helpen. Het opzetten van een tentenkamp of het klaarzetten van alle slaapaccommodaties kan redelijk wat werk zijn, waar je misschien wel helemaal geen tijd voor hebt. Dan leveren we niet alleen de spullen die je nodig hebt, maar helpen we je ook nog met de op- en afbouw van alle slaapplekken. Onze tenten zijn makkelijk in elkaar te zetten waardoor we snel weer van je terrein af zijn. Na het evenement komen we ze weer opbouwen en nemen we de tenten weer mee. Zo heb jij alle tijd om te focussen op waar je aandacht moet zijn, de organisatie van je evenement, bruiloft of activiteit.

Tent huren?

Wil je nergens naar hoeven omkijken maar gun je jouw gasten wel een goede nachtrust? Dan is er altijd een tent te huur bij Kapitent. Wat voor tent je ook nodig hebt, wij regelen het voor je. Van het leveren van de tent tot de volledige inrichting en opzet, wij horen graag hoe we jou het beste kunnen helpen. Bel of mail ons voor de mogelijkheden, dan maken we graag een afspraak met je!

Interesse in onze tenten of bedden?

T. (076) 520 58 86

Kroonstraat 6

4879 AV Etten-Leur

website en techniek door WEBJONGENS