Kapitent

Comfortabele matrassen huren?

tip-up tenten

Matrassen huren

Heb je matrassen nodig om al je gasten of bezoekers fatsoenlijk te laten liggen op je evenement? Dan kun je bij Kapitent altijd terecht om matrassen te huren. We hebben alles in huis voor een goede nachtrust en zorgen er graag voor dat iedereen de hele nacht lekker ligt.

Zorg voor een comfortabel matras

Het matras is een van de belangrijkste onderdelen voor een nacht goed slapen. Op een slap matras slaapt niemand goed en krijg je de volgende ochtend alleen maar last van rug en/of nek. Dat wil je voor zowel je gasten als je eigen personeel uiteraard voorkomen en daarom hebben we Kapitent uitsluitend kwaliteitsmatrassen van 13 cm dik voor een heerlijke nachtrust. De matrassen zijn bovendien voorzien van een brandvertragende tijk waardoor ze ook veilig zijn in gebruik. Onze matrassen zijn zowel te huren voor bedrijven en hotels als voor particulier gebruik. Kapitent regelt met alle plezier een slaapplek voor al je gasten.

Voor alle bedden

Matrassen zijn cruciaal, maar zonder een fatsoenlijk bed kom je ook niet ver. Bij Kapitent hebben we daarom ook diverse bedden om nergens aan te hoeven denken. De bedden bestaan uit stevige stalen frames waarbij de combinatie met het matras zorgt voor een  bed waar je uitstekend op kunt slapen. Onze matrassen komen in verschillende maten, passend bij onze beddenverhuur. Je hebt de keuze uit drie soorten.

Onze matrassen kunnen overal gebruikt worden en passen in combinatie met de bedden in slaaptenten, groepstenten, maar ook in luxe accommodaties zoals onze Festihut.

Meegeleverd met eigen transport

Het huren van matrassen bij Kapitent werkt eenvoudig en snel. Niet alleen vanwege onze grote eigen voorraad waardoor we in staat zijn om snel te schakelen, maar ook doordat we ons eigen transport regelen. We leveren 24/7 op locatie waardoor de matrassen binnen afzienbare tijd bij je afgeleverd kunnen worden. Het is ook mogelijk om ze op te komen halen in ons magazijn in Etten-Leur, maar dat laten we volledig aan jou over. Heb je veel matrassen nodig of is het voor een terugkerend evenement? Dan stellen we graag een voordelig aanbod voor je op.

Simpel en snel matrassen huren

Heb je matrassen nodig voor je evenement, festival of gewoon voor je bedrijf? Schakel dan snel met Kapitent en zorg dat je de matrassen op tijd in perfecte staat bij je krijgt afgeleverd. Een garantie voor een goede nachtrust. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail ons dan voor alle informatie.

Interesse in onze slaapaccommodaties en bedden?

T. (076) 520 58 86

Kroonstraat 6

4879 AV Etten-Leur

website en techniek door WEBJONGENS