Kapitent

Bied iets extra’s met de Festihut NL

tip-up tenten

Festihut

Wil jij een unieke slaapplek aanbieden aan de bezoekers van je evenement of je eigen personeel iets extra’s kunnen geven voor al het harde werken? Dan is de Festihut NL de ideale accommodatie voor jouw evenement. Kapitent heeft hiermee de perfecte luxe slaapplek om je bezoekers net dat beetje meer aan te kunnen bieden dan de gewone festivaltentjes.

Authentieke slaapplek

De Festihut is een echte authentieke slaapplek voor de gasten van je festival, evenement of andere activiteit. Je kunt er twee tot zes personen in kwijt die een heerlijk rustige nacht tegemoet gaan na een dag feesten en de volgende dag weer vol energie er tegenaan kunnen. De Festihut is voorzien van alle luxe en comfort en heeft een groot luik waardoor je een ruim gevoel krijgt. De deur is bovendien afsluitbaar dus je kunt met een veilig gevoel je spullen achterlaten. Alles dus om je gasten of je eigen medewerkers een ideale slaapplek te geven.

Opgebouwd inclusief inventaris

We vervoeren de Festihutten zelf en kunnen ze op iedere locatie bij je afleveren. Uiteraard kunnen we ze ook voor je opbouwen en worden alle accommodaties zorgvuldig en snel geïnstalleerd. We hoeven dus niet langer dan nodig op je terrein te blijven en zorgen er direct voor dat de Festihut helemaal is ingericht. De inventaris is naar wens in te richten met de volgende artikelen:

Vraag naar de mogelijkheden voor ons uitgebreide assortiment voor de inrichting van de Festihut.

Extra sfeer met de Festitable

Je kunt de Festihutten nog uitbreiden met een extra plek om te ontspannen met de stijlvolle Festitable. Een echte aanvulling op de slaapaccommodatie waar je gasten lekker aan kunnen zitten. De makkelijk op te zetten tafel is bovendien voorzien van ingebouwde ledverlichting voor nog meer sfeer op je evenement. Dankzij het schuif- en klapsysteem staat het binnen enkele minuten voor je gasten klaar en door de standaard meegeleverde houten vloer blijven de voeten altijd droog. De tafel is overdekt waardoor het ook een lekker plekje in de schaduw is tijdens de warme zomerdagen. Een echte aanwinst voor je evenement dus.

Ideale slaapplek met de Festihut NL

Wil jij de bezoekers van je evenement de luxe accommodatie aan kunnen bieden die ze verdienen? Dan biedt Kapitent jou de ideale slaapplek voor al je gasten met de Festihut. Overal in Nederland op locatie bij je bezorgd en gemonteerd. Wil jij deze topaccommodaties op je evenement hebben? Bel of mail ons dan voor alle mogelijkheden!

Interesse in onze slaapaccommodaties en bedden?

T. (076) 520 58 86

Kroonstraat 6

4879 AV Etten-Leur

website en techniek door WEBJONGENS