Kapitent

Simpel en snel tweepersoonsbedden huren

tip-up tenten

Tweepersoonsbedden huren

Heb jij dringend goede tweepersoonsbedden nodig voor je gasten of bezoekers? Dan staat Kapitent altijd voor je klaar. Bij ons kun je stevige tweepersoonsbedden huren die niet te vergelijken zijn met de slappe legerbedjes of brancards die je meestal kunt huren. Wij zorgen voor een goede nachtrust, altijd en overal.

Ruime tweepersoonsbedden

Slapen doe je het best op een comfortabel bed waar je de ruimte hebt. Juist dat soort bedden kun je bij Kapitent huren. Een echt tweepersoonsbed met een stevig stalen frame waardoor je alle ondersteuning krijgt die je nodig hebt. En bovendien heb je alle ruimte in het bed van 140 x 190 cm. Prima te gebruiken voor stellen of gewoon voor wat extra ruimte voor de wilde slapers. Uiteraard hebben we ook eenpersoonsbedden en zelfs stapelbedden om voor iedereen een slaapplek te kunnen garanderen.

Overal inzetbaar

Het voordeel van het huren van tweepersoonsbedden is dat je ze overal kunt inzetten. Kapitent levert al jaren aan diverse festivals en evenementen stevige bedden om alle bezoekers maar ook het personeel van een goede nachtrust te voorzien. Maar ook voor particulieren of andere partijen is het mogelijk om de juiste bedden te huren. Heb je bijvoorbeeld een tekort aan tweepersoonsbedden in je hotel wat je dringend moet aanvullen? Dan zorgen wij dat al je gasten een fatsoenlijk bed hebben om in te slapen. Benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Geleverd en gemonteerd

Bij Kapitent doen we er graag alles aan om je zoveel mogelijk te ontzorgen. Dat doen we natuurlijk met alle plezier door het leveren van onze bedden, maar daar houdt de service niet op. Je kunt er bij Kapitent voor kiezen om nergens naar te hoeven kijken, dan regelen wij het volgende voor je.

  • Levering van de bedden op locatie
  • Montage van de bedden
  • Demontage van de bedden na gebruik

Wij kunnen iedere dag van de week bij je langskomen om de bedden af te leveren. Je kunt er ook voor kiezen om ze te komen ophalen bij ons in Etten-Leur. Voor extra zaken, zoals matrassen of linnengoed, kun je uiteraard ook bij ons terecht.

Tweepersoonsbedden huren

Comfort, voldoende ruimte en ook nog voorzien van een uitstekend kwaliteit matras. Kapitent heeft altijd tweepersoonsbedden klaarstaan voor een goede nachtrust. Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze beddenverhuur? Bel of mail ons dan voor alle mogelijkheden!

Interesse in onze slaapaccommodaties en bedden?

T. (076) 520 58 86

Kroonstraat 6

4879 AV Etten-Leur

website en techniek door WEBJONGENS