Kapitent

Grootste beddenverhuur van Nederland

tip-up tenten

Beddenverhuur

Dringend goede beddenverhuur nodig om jouw evenementbezoekers een comfortabel bed aan te bieden of zit je met een tekort in je hotel en wil je het aanvullen met wat stevige bedden? Kapitent staat altijd voor je klaar. Waar je ze ook nodig hebt, wij leveren ze bij je af en zetten ze voor je op. Dan ben jij altijd voorzien van topkwaliteit bedden.

Grootste beddenverhuurder van Nederland

Kapitent is de specialist op het gebied van beddenverhuur. Dat komt met name doordat wij geen gebruik maken van eenvoudige legerbedjes of brancards maar omdat we kunnen putten uit een flinke voorraad mooie bedden met een stevig stalen frame. Gecombineerd met een matras van 13 cm dik regelen wij een heerlijk comfortabel bed voor je.

Maar er valt nog meer te kiezen. We hebben namelijk eenpersoonsbedden van 70 x 190 cm, maar ook tweepersoonsbedden van 140 x 190 cm. Zit je krap qua ruimte om iedereen een slaapplek te kunnen aanbieden? Onze eenpersoonsbedden zijn ook nog op te stapelen tot echte stapelbedden met een hoogte van 120 cm. In totaal hebben we ruim 2.000 bedden op voorraad voor je klaarstaan, wat ons de grootste beddenverhuurder van Nederland maakt!

Vaste leverancier

We leveren al jarenlang bedden aan verschillende partijen, van particulieren tot bedrijven en organisaties van onder andere evenementen en festivals. Dankzij de gunstige prijzen die we bieden, de flexibiliteit en de betrouwbaarheid van onze service zijn we vaste leverancier bij een aantal topevenementen in Nederland. Als beddenverhuurder leveren we onder andere aan:

  • Mysteryland camping
  • Diverse bedrijven tijdens Lowlands
  • Campingbezoekers van Concert at Sea
  • Crew van Zwarte Cross
  • Bedrijven op Tomorrowland
  • De introductieweken van Fontys
  • Deelnemers aan de Roparun

Voor evenementen, festivals, of gewoon als je ze nodig hebt, Kapitent komt de bedden bij je brengen.

Beddengoed huren

Wil je voor je gasten of bezoekers een volledig gespreid bedje klaar hebben staan? Dan regelen we bij Kapitent niet alleen het bed en het matras voor je, maar krijg je het complete beddengoed er nog bij. Je kunt zelf een geschikt beddengoedpakket samenstellen of onderdelen los bij ons huren. We hebben hoeslakens, dekbedden, dekbedovertrekken, kussens, kussenslopen, maar ook slaapzakken, dekens met lakens of wegwerplinnengoed voor korte periodes. Met het totale pakket is de goede nachtrust voor je gasten gegarandeerd. En daar helpen wij je graag mee.

Wil je meer informatie over de beddenverhuur? Bel of mail ons dan voor alle mogelijkheden!

Interesse in onze slaapaccommodaties en bedden?

T. (076) 520 58 86

Kroonstraat 6

4879 AV Etten-Leur

website en techniek door WEBJONGENS