Kapitent

Stevig eenpersoonsbed huren?

tip-up tenten

Eenpersoonsbed huren

Ben jij op zoek naar eenpersoonsbedden om je gasten een goede slaapplek aan te kunnen bieden? Dan hebben we bij Kapitent de oplossing voor jou! Onze stevige eenpersoonsbedden kun je eenvoudig huren voor ieder evenement. Ze zijn makkelijk in gebruik, geven je gasten het comfort dat ze nodig hebben en zorgen voor een goede nachtrust voor iedereen.

Stevige bedden

Bij Kapitent verhuren we echte kwaliteitsbedden en geen legerbedjes of veredelde brancards. Je krijgt een echt bed met een stevig stalen frame, voorzien van een comfortabel matras van 13 cm dik. Zo garanderen wij een heerlijke nachtrust voor al je bezoekers of personeel. De bedden zijn 70 x 190 centimeter en zijn wanneer nodig ook makkelijk uit te breiden naar een stapelbed bij gebruik aan ruimte. Dat maakt de eenpersoonsbedden niet alleen handig, maar ook erg efficiënt. Wil je ook plek bieden aan stellen? Dan hebben we bij Kapitent ook tweepersoonsbedden voor je klaarstaan.

Handig voor ieder evenement

Een bed huren voor je gasten, de bezoekers van je evenement of om je eigen personeel een goede nachtrust te geven na een dag hard werken. Een nacht goed slapen is cruciaal om er de volgende dag weer tegenaan te kunnen, dat geldt natuurlijk voor zowel je gasten als je werknemers. Daarom verhuren we bij Kapitent echte eenpersoonsbedden. Dat doen we al jaren voor diverse evenementen. Onze bedden, maar ook slaap – en groepstenten, kun je inzetten voor meerdere doeleinden:

  • Festivals: wij leveren aan o.a. Mysteryland, Lowlands, Concert at Sea en Pinkpop.
  • Zomerkampen: geef net als Kober kindercentra kinderen een leuke vakantie!
  • Schoolkampen: voor Fontys leveren we rond de 2.000 bedden voor de introweek.
  • Toernooien: geef je deelnemers de welverdiende nachtrust, net als het Hajraa toernooi.

Maar ook voor bedrijven en particulieren zijn onze eenpersoonsbedden te huur. Neem gerust contact op voor speciale wensen.

Op locatie geleverd

Wanneer je de eenpersoonsbedden wilt huren voor je evenement komen wij ze bij je langsbrengen. We leveren 24/7 op iedere locatie in het land, maar je kunt je bedden ook komen ophalen bij ons in Etten-Leur. Wil jij helemaal geen zorgen hebben over de slaapplekken voor al je gasten? Dan regelen we naast de transport ook de op- en afbouw van de bedden. Alles staat binnen de kortste keren voor je klaar en jij hebt er geen enkel omkijken naar. We ontzorgen je graag bij Kapitent!

Wil jij dat de slaapplekken voor je gasten helemaal tot in de puntjes geregeld is? Bel of mail ons dan voor de mogelijkheden!

Interesse in onze slaapaccommodaties en bedden?

T. (076) 520 58 86

Kroonstraat 6

4879 AV Etten-Leur

website en techniek door WEBJONGENS