Kapitent

Slaaptenten verhuur nodig?

tip-up tenten

Slaaptenten verhuur

Op zoek naar dé specialist op het gebied van slaaptenten verhuur? Een echt goede nachtrust creëer je met de slaaptenten van Kapitent. Gecertificeerde, comfortabele en goed uitziende tenten die jouw verblijf zullen opfleuren, wij regelen het voor je. Of je er nou een paar voor eigen gebruik nodig hebt of alle bezoekers van je evenement moet voorzien, bij Kapitent vind je de expertise van een ervaren verhuurder.

Slaaptenten voor evenementen huren

Organiseer je een evenement en wil je jouw gasten een overnachting aan kunnen bieden in stijl? Om ervoor te zorgen dat iedereen een fatsoenlijke nachtrust krijgt is de accommodatie natuurlijk een van de belangrijkste zaken om te regelen. Daarom kun je bij Kapitent diverse slaaptenten huren voor allerlei evenementen. We regelen al jaren de accommodaties op festivals, kampen en bruiloften om iedereen de dag fris te laten beginnen. Bovendien verhuren wij niet alleen de tenten, maar ook de bedden en matrassen, zodat je zeker weet dat iedereen lekker comfortabel ligt ’s nachts.

Voor individuen, groepen of luxeverblijf

Kapitent is een complete verhuurder van tenten waar het aanbod groot is en de mogelijkheden eindeloos. Dat doen we niet voor niets, we weten hoe belangrijk de slaap van zowel je personeel als je gasten is op evenementen. Afhankelijk van hoe je jouw accommodatie wilt inrichten hebben we verschillende soorten tenten te huur:

Razendsnelle levering

Wanneer je slaapplekken wilt creëren voor je evenement of activiteit is het erg prettig als je hierbij wordt ondersteund en niet alle logistieke organisatie op je moet nemen. Dat begrijpen wij bij Kapitent als geen ander en daarom profiteer je bij ons van een razendsnelle levering. We hebben ons eigen transport waarmee we de slaaptenten bij je afleveren en als we er dan toch zijn kunnen we de tenten ook nog voor je opzetten. Scheelt jou een hoop tijd en werk en dan staat alles helemaal klaar voor gebruik.

Verhuur regelen?

Wil je de verhuur van je slaaptenten goed en snel geregeld hebben? Bel of mail ons dan voor alle mogelijkheden. Dan bekijken we welke accommodaties je kunt gebruiken en hoe we jou het beste kunnen helpen!

 

Interesse in onze slaapaccommodaties en bedden?

T. (076) 520 58 86

Kroonstraat 6

4879 AV Etten-Leur

website en techniek door WEBJONGENS