Kapitent

Stevige en makkelijke stapelbedden huren?

tip-up tenten

Stapelbedden huren

Weinig ruimte maar veel gasten die komen overnachten? Dan kun je bij Kapitent stapelbedden huren. Net zo comfortabel, maar wel veel efficiënter in je ruimtegebruik. Iedereen zal slapen als een roosje in onze stevige stapelbedden op jouw evenement of festival. Huur dus direct onze stapelbedden voor een optimale nachtrust.

Opstapelbare bedden

Bij Kapitent kijken we graag naar de mogelijkheden om iedereen de goede nacht slaap te geven die ze nodig hebben om de volgende dag weer te kunnen knallen. Om die ruimte te bieden kunnen we onze eenpersoonsbedden op elkaar stapelen tot een waar stapelbed. Dit bespaart enorm veel ruimte en zorgt ervoor dat iedereen een comfortabel bed heeft. Door de bedden van 70 x 190 cm op te stapelen krijg je stevig stapelbed van 120 centimeter hoogte. Ideaal om alle bezoekers een fatsoenlijke slaapplek te geven.

Voor in de tent, slaapzaal of hotel

Bij Kapitent leveren we stapelbedden voor iedereen die het nodig heeft. Dat kan voor particulieren zijn, maar ook voor bedrijven of organisatoren van evenementen of festivals. De bedden zijn namelijk op allerlei plekken in te zetten.

  • In de Festihut voor een extra beleving met een volledig ingerichte accommodatie.
  • In slaapzalen tijdens evenementen of activiteiten zoals introductieweken, toernooien of zomerkampen.
  • In hotels wanneer je een tekort hebt aan bedden of extra bedden bij wilt kunnen zetten.

We hebben naast onze stapelbedden ook nog gewone eenpersoonsbedden of tweepersoonsbedden wanneer je hierin wilt variëren.

Opgebouwd op locatie

Onze stapelbedden kunnen iedere dag van de week overal in het land geleverd worden. Dankzij ons eigen transport en doordat we de voorraad in eigen beheer hebben kunnen we razendsnel schakelen en staan we binnen de kortste keren bij je op locatie. Wil je geen enkel omkijken hebben naar het klaarzetten van de slaapplekken? Dan komen we de stapelbedden bij je monteren en staat alles helemaal klaar, inclusief matras en, indien gewenst, beddengoed. Uiteraard demonteren we de bedden na afloop van je evenement voor je en nemen we ze weer mee naar ons magazijn in Etten-Leur.

Huur direct jouw stapelbed

Wil jij stapelbedden huren voor je evenement of festival, of voor je bedrijf? Dan staat Kapitent voor je klaar. Wil je meer informatie over onze bedden of onze extra servicemogelijkheden? Bel of mail ons dan voor alle mogelijkheden!

Interesse in onze slaapaccommodaties en bedden?

T. (076) 520 58 86

Kroonstraat 6

4879 AV Etten-Leur

website en techniek door WEBJONGENS