Kapitent

Comfortabel en gemakkelijk bed huren

tip-up tenten

Bed huren

Wil jij een bed huren om je gasten te voorzien van een goede slaapplek? Of kom je bedden tekort voor je bezoekers? Wat het geval ook is, Kapitent helpt je graag de situatie op te lossen. Met meer dan 2.000 bedden op voorraad hebben we altijd wel een slaapplek voor je klaarstaan die zorgt voor een uitstekende nachtrust van je gasten. We zijn niet voor niets de grootste beddenverhuurder van Nederland.

Wanneer kiezen voor een bed huren?

Kapitent verhuurt al jaren bedden aan zowel particulieren als bedrijven voor de meest uiteenlopende activiteiten. We leverden al aan grote festivals in het land zoals Pinkpop, Concert at Sea en Lowlands, waar we met behulp van onze tenten en bedden complete campings kunnen opzetten. Maar ook voor het opvullen van een slaapzaal vol studenten, sporters of kinderen kunnen we comfortabele bedden regelen. We staan bovendien klaar voor hotels die een tekort aan bedden hebben en extra slaapplekken willen faciliteren. Waar je ook een stevig bed voor nodig hebt, Kapitent staat voor je klaar.

Alles erop en eraan

Je kunt bij Kapitent complete slaapplekken huren voor je gasten of bezoekers. Onze mogelijkheden eindigen niet alleen bij de bedden, je kunt voor het totaalpakket bij ons terecht. Je krijgt alles er op en eraan. Je kunt kiezen uit de volgende zaken.

Bedden

Voorzien van een stevig stalen frame voor voldoende comfort en ondersteuning. Verkrijgbaar in drie verschillende soorten.

  • Eenpersoonsbedden (70 x 190 cm)
  • Tweepersoonsbedden (140 x 90 cm)
  • Stapelbedden (70 x 90 x 120 cm)

Matrassen

Uiteraard kunnen we ook de matrassen bijleveren. We verhuren bij onze bedden kwalitatieve matrassen van wel 13 cm dik, voorzien van een brandvertragende matrastijk. Iedereen zal slapen als een roosje op deze comfortabele matrassen.

Linnengoed

Voor een goede nachtrust is meer nodig dan alleen een bed, daarom kun je ook het complete beddengoed huren. Er zijn verschillende pakketten om uit te kiezen.

  • Linnengoedpakket met dekbed en dekbedovertrek van katoen
  • Linnengoedpakket met deken en laken van katoen
  • Linnengoedpakket met slaapzak
  • Wegwerp linnengoedpakket voor kort gebruik
  • Los te verkrijgen: dekbed, dekbedovertrek, kussen, kussensloop, matrashoeslaken, deken, laken, slaapzak

Zorgeloos bedden huren

Ben jij op zoek naar een paar extra bedden of wil je gewoon al je bezoekers een slaapplek aan kunnen bieden? Bij Kapitent is het geen enkel probleem en helpen we je aan het gewenste aantal bedden. Je kunt ze komen afhalen of we bezorgen ze bij je op locatie, wat jij wilt. Wil je meer weten over onze bedden? Bel of mail ons dan voor alle mogelijkheden!

Interesse in onze slaapaccommodaties en bedden?

T. (076) 520 58 86

Kroonstraat 6

4879 AV Etten-Leur

website en techniek door WEBJONGENS