Kapitent

Comfortabele en stevige festivaltentjes

tip-up tenten

Festivaltentjes

Heb jij dringend goede festivaltentjes nodig om al je bezoekers te ontvangen en een fatsoenlijke slaapplaats aan te bieden. Met de slaaptenten van Kapitent bied je jouw festivalgasten de mogelijkheid om eens goed te slapen op een groots

evenement. Wij helpen je graag bij het opzetten van de camping waar iedereen de dag fris en fruitig kan starten na een goede nachtrust.

Goede nachtrust voor al je bezoekers

Bij overnachten op een festival wordt al vaak gedacht aan slapeloze nachten, op de grond liggen en uit elkaar gevallen festivaltentjes. Hoewel dit voor sommige bezoekers sfeer verhogend werkt is er toch niks fijners dan na een dag feesten een nacht goed door te kunnen slapen. Om je bezoekers die ervaring aan te bieden moet je goede festivaltentjes hebben. Wil jij dat jouw bezoekers tevreden wakker worden? Dan regelen wij comfortabele slaaptenten voor al jouw gasten. Onze stevige katoenen tenten zijn er bovendien ook voor groepen, waardoor je groepsaccommodaties ook gelijk geregeld zijn.

Laat de camping opbouwen

Bij het organiseren van een festival komt een hoop kijken. Wij begrijpen als geen ander dat je daarom niet te veel tijd kwijt wilt zijn met het opbouwen van alle accommodaties en het inrichten van de camping. Daarom kun je ons niet alleen inschakelen voor de verhuur van je festivaltentjes, we komen ze bij je brengen en zetten ze voor je op. De tenten zijn snel opgezet waardoor we binnen de kortste keren weer van het terrein af zijn. Met als eindresultaat dat de camping helemaal klaar is om jouw festivalbezoekers te ontvangen. Kapitent helpt jou graag volledig te ontzien in het regelen van de slaapplekken voor je bezoekers.

Luxe accommodaties

Natuurlijk wil je ook iets extra’s kunnen bieden aan de bezoekers en zijn alleen slaaptenten misschien niet genoeg voor je gasten. Ook dan zit je bij Kapitent goed, want wij hebben ook nog verschillende luxe accommodaties in ons assortiment:

  • ‘Kapi’ Tip-up: luxe ingerichte comfortabele kampeertent voorzien van grote ramen en ledverlichting. Mogelijk in Basis, Luxe of Deluxe uitvoering
  • Festihut NL: ruime en authentieke houten slaapaccommodatie voor twee tot zes personen, met complete inventaris geleverd. Voorzien van alle comfort

We kunnen al deze accommodaties voorzien van bedden, matrassen en inventaris zoals stoelen en tafels. Het zal jouw bezoekers aan niks ontbreken met deze luxe accommodaties.

Festivaltentjes huren

Wil jij zeker zijn dat jouw festivalbezoekers ook ’s nachts waar voor hun geld krijgen? Dan moet je goede slaapplekken voor ze regelen en dat kan met de festivaltentjes van Kapitent. Gecertificeerde slaaptenten, volledig naar eigen wens ingericht, wat wil je nog meer? Wil je meer informatie? Bel of mail ons dan voor alle mogelijkheden!

 

Interesse in onze slaapaccommodaties en bedden?

T. (076) 520 58 86

Kroonstraat 6

4879 AV Etten-Leur

website en techniek door WEBJONGENS