Kapitent

Betrouwbare tentenverhuur in Brabant gezocht?

tip-up tenten

Tentenverhuur Brabant

Op zoek naar betrouwbare tentenverhuur in Brabant? Kapitent is gespecialiseerd in het verzorgen van de accommodatie voor jouw gezelschap. Van festivalbezoekers tot teamuitjes en van luxe kamperen tot een bruiloft, wij regelen een perfecte slaapplek voor iedereen vanuit onze verhuur in Brabant.

 

Tentenverhuur op locatie

Het regelen van een tent kan nogal wat gedoe met zich meebrengen, zeker als je niet weet waar je moet zijn. Kapitent ontzorgt je compleet. Jij geeft aan waar je de tenten wilt hebben en wij zorgen ervoor dat ze op locatie worden geleverd. Wil je zeker zijn dat de tenten ook goed staan of heb je jouw tijd hard nodig voor andere zaken? Dan regelen we de op- en afbouw ook voor je. We leveren vanuit Brabant complete tenten voor in heel Nederland. Natuurlijk halen we ze na afloop gewoon weer op. Door ons eigen transport ben jij snel en gemakkelijk voorzien van je eigen tentenkamp of persoonlijke slaaptent.

 

Voor al je evenementen

Tenten huren kan voor allerlei momenten handig zijn. Bijvoorbeeld als je gaat trouwen en je graag alle gasten wilt laten overnachten voor een onvergetelijk weekend. Dan regelen wij slaaptenten voor al jouw dierbaren. Maar ook als je een festival organiseert en je de camping wilt inrichten met comfortabele tenten waar alle bezoekers zich weer kunnen opladen voor een dag feesten. Wij zorgen ervoor dat iedereen goed kan slapen, met onze volledig ingerichte slaaptenten of luxe Kapi tip-up, of een grote tent waar je met de hele groep in kunt verblijven.

 

Altijd een geschikte accommodatie

Het maakt niet uit waar je het nodig hebt of voor hoeveel mensen. Kapitent regelt altijd een geschikte accommodatie. Van grote groepen tot de invulling van een complete camping, alles is mogelijk. We bespreken vooraf wat je van ons nodig hebt en wij leveren het zorgeloos bij je af. Benieuwd wat allemaal kan? Dit zijn onze verschillende accommodaties:

En dan hebben we het nog niet gehad over de inrichting van de tenten, want ook voor bedden en zelfs beddengoed staan wij voor je klaar. Wil jij graag een optimale slaapplek aanbieden of zoek je gewoon een comfortabele tent om te huren? Bel of mail ons en dan kijken we samen hoe we jouw gezelschap een goede nachtrust kunnen geven.

 

Interesse in onze slaapaccommodaties en bedden?

T. (076) 520 58 86

Kroonstraat 6

4879 AV Etten-Leur

website en techniek door WEBJONGENS