Kapitent

10-persoonstent huren voor je groepsactiviteit?

tip-up tenten

10-persoonstent huren

Ben je op zoek naar een 10-persoonstent om te huren voor tijdens je evenement of om met een groep te kamperen? Wat je bestemming ook is, wij regelen een geschikte groepstent waar iedereen in kan blijven slapen. Kapitent is niet voor niets de specialist op het gebied van tentenverhuur. Dus ga jij met een groep op pad en moet je een accommodatie hebben voor de nacht? Dan helpen wij je daar graag aan.

Comfortabele accommodatie voor tien

Voor een verblijf van tien personen hebben wij hele mooie groepstenten tot onze beschikking. Deze zijn gemaakt van stevig katoen voor extra stevigheid, wat zorgt voor echte topkwaliteit tenten. Je kunt zelf kiezen hoe groot de tent moet zijn. Voor tien personen is een tent van 4x5 meter in principe voldoende, maar wil je meer ruimte dan hebben we ook nog tenten van 6x5 en 8x5 meter. Zo heb je altijd de benodigde ruimte in onze comfortabele tenten. Ideaal voor teamuitjes, vriendenweekenden of voor de bezoekers van je een evenement.

Ingericht en klaar voor verblijf

Met zijn tienen in een tent is hartstikke gezellig, maar om goed te kunnen slapen heb je natuurlijk ook een comfortabele slaapplek nodig. Daarom kunnen wij bij Kapitent de verhuur van de tent uitbreiden met een complete inrichting. Je tent is dan voorzien van:

Jouw 10-persoonstent is op deze manier helemaal klaar voor jullie verblijf. Geen gesjouw met kampeerspullen, kapotte luchtbedden of slappe veldbedjes, maar een nacht goed slapen in een goede tent.

Speciaal aanbod

Heb je meerdere 10-persoonstenten nodig, bijvoorbeeld omdat je op je festival of evenement groepsaccommodaties voor tien personen aan wilt bieden? Of gaat het om een jaarlijks terugkerende verhuur die je graag voor de lange termijn wilt vastleggen? In beide gevallen kun je bij ons dan een voordelig aanbod tegemoet zien. Voor de huur van meerdere groepstenten, of in combinatie met slaaptenten of andere accommodaties (zoals de Festihut) regelen wij een speciale service. Wij gaan graag een langdurige samenwerking aan met onze huurders en daarin kijken we graag naar mogelijkheden waar we allemaal wat aan hebben.

Wil je meer informatie over alle mogelijkheden van onze 10-persoonstenten of wil je graag een afspraak maken? Bel of mail ons dan kunnen we kijken hoe we jou het beste kunnen helpen!

Interesse in onze slaapaccommodaties en bedden?

T. (076) 520 58 86

Kroonstraat 6

4879 AV Etten-Leur

website en techniek door WEBJONGENS