Welke accommodatie past bij jou?

Ga jij aankomend jaar naar een festival of organiseer je zelf een feestje of evenement, maar weet je niet welke accommodatie daar het beste bij past? Geen zorgen, wij helpen je met het vinden van de perfecte accommodatie voor jou! Lees snel verder om erachter te komen welke accommodatie jouw perfecte match is..

‘Kapi’ Tip-Up

Zoek je een accommodatie die perfect is voor 2 personen, maar wil je wel meer luxe bieden dan een standaard slaaptentje? Dan is de ‘Kapi’ Tip-Up wat je zoekt! Deze tweepersoons tent is gemaakt van een houten frame met brandvertragend doek, gegarandeerd hoogstaande kwaliteit! De Tip-Up is 2 meter hoog, waardoor je er makkelijk in kunt staan. Wil je niet dat je wakker wordt met klamme dekens of een natte koffer? Geen zorgen, de Tip-Up wordt standaard geleverd met houten vloer. Elke Tip-Up is bovendien te personaliseren door een tekst, logo of afbeelding toe te voegen aan het luifeltje. En wees niet bang voor de kosten! De Tip-Up valt in een laag prijssegment, zodat je ook met een kleiner budget kunt genieten van een luxe glamping ervaring.

Groepstenten

Kom je met een grote groep en vind je het gezellig om met z’n allen in 1 accommodatie te slapen? Kijk dan eens naar onze groepstenten, geschikt tot en met maar liefst 18 personen! De groepstenten zijn uiteraard van de hoge kwaliteit die je van ons gewend bent, met een brandvertragend doek. Net als bij onze andere accommodaties kan de groepstent tegen een stootje, wind of regen maakt niet uit. Wel zo handig met ons Nederlandse weer. Wil je in de ochtend met de hele groep buiten ontbijten? Dan komt het goed uit dat we een biertafel set verhuren bij onze groepstenten. Ook zijn er andere opties bij te huren, zoals verlichting en stroomvoorziening, zodat de groepstent zo luxe ingericht kan worden als jullie willen.

Festihut

De klassieker onder onze accommodaties is de Festihut! Je bent hem vast al eens tegen gekomen op een van de vele festivals in Nederland, België of Duitsland. Het is een volledig afsluitbare accommodatie waar je t/m 6 vrienden in kunt verblijven. ’s-Ochtends toe aan wat frisse lucht, maar wil je wel nog lekker in bed blijven liggen? Doe dan vanuit je bed het luik open en hoor de vogels fluiten! De Festihut is ook met slecht weer een goede keuze, hij staat standaard 10 cm van de grond dus kou en regen maken geen kans bij deze topper. Ook de Festihut is met vele extra’s bij te boeken, zoals een tafel met stoelen, hangkast en looplantaarns. Wat de Festihut extra leuk maakt, zijn de Festitables die je erbij kunt huren. Geniet hier van je ontbijt, lunch of drankjes voordat je het festival op gaat.

En heb jij je keuze al kunnen maken of wil je nog meer informatie ontvangen? We zien je graag in een van onze accommodaties volgend seizoen!← Alle blogs