Van festival tot kerstmarkt

Onze chalets zijn erg veelzijdig in hun gebruiksdoeleinden. Denk jij dat een chalet niet geschikt is voor jouw evenement? Lees dan snel verder..

1. Festihut

De chalets worden in het festivalseizoen gebruikt als slaapaccommodatie onder de naam Festihut. Geniet na een dag feesten van je nachtrust in deze ruime accommodatie. In de ochtend heb je gelijk wat frisse lucht door het luik wat aan de voorkant open kan. Zijn de weersvoorspellingen minder? Geen zorgen! Onze Festihutten houden je droog en warm.

2. Kersthuisjes

In de decembermaand zijn onze chalets op verschillende kerstmarkten in Nederland te vinden. De mooiste producten worden tentoongesteld en een verscheidenheid aan lekkernijen wordt verkocht. Met de juiste verlichting en versieringen komt de kerstsfeer helemaal tot leven.

3. Kassa / bar

Op festivals wordt er niet alleen maar geslapen in onze chalets. Ze worden ook gebruikt als kassa, garderobe of bar. Met behulp van legplanken wordt de chalet omgetoverd tot een functionele ruimte. Leuk voor op festivals of een Oktoberfest!

4. Terras

Een high-tea, lunch of diner gepland, maar zit het weer tegen? Dan bieden onze chalets de oplossing! De chalets kunnen aan elkaar gekoppeld worden, waardoor er een groot chalet ontstaat. Door de luiken te openen zitten jullie toch een beetje buiten, zonder last te hebben van het slechte weer.

5. Tijdelijke woonoplossing

Staat er een verbouwing op de planning en moet er tijdelijk ergens anders geslapen worden? Laat dan een chalet in de tuin plaatsen! Zo heb je een goede, warme (vooral in de winter) en comfortabele plek om te slapen. Mocht er meer ruimte nodig zijn, dan kunnen de chalets aan elkaar gekoppeld worden.

Wil je meer informatie over de chalets? Neem dan contact met ons op!← Alle blogs