Wil jij werken bij het leukste bedrijf van Brabant?

Vacatures


Over Kapitent
Kapitent is in een korte tijd uitgegroeid tot een prominente speler op de evenementen markt. Met een steeds uitgebreider aanbod aan accommodaties voorzien wij particulieren, bedrijven en festivals van goede kwaliteit producten zoals onze groepstenten, Festihutten en bedden. Kapitent springt in op de wensen van onze klanten en houdt daarmee de steeds innoverende en veranderende markt in het achterhoofd.
Gedurende het gehele jaar worden onze accommodaties verhuurd, van festivals in de zomer tot kerstmarkten in de winter. Onze accommodaties zijn makkelijk te vervoeren en te plaatsen op elke gewenste locatie, zowel binnen als buiten Nederland. De goede kwaliteit van de producten, juiste prijsverhouding en excellente service zijn de kernwaarden van Kapitent.

Functie-inhoud
Wij zoeken een meewerkend voorman met leidinggevende kwaliteiten, goed sociaal vermogen en organisatorische ambities.
De verschillende werkzaamheden bestaan uit:

– Aansturen van het team bestaande uit verschillende flexwerkers
– Het bewaken van de levering en ophalen van accommodaties voor verschillende opdrachten
– Het bijhouden en organiseren van de voorraad
– Het strategisch plannen van verschillende opdrachten in samenwerking met front office medewerkers
– Verantwoordelijk voor het goede verloop van het logistieke proces binnen het bedrijf
– Op- en afbouw van accommodaties voor verschillende opdrachten

Functie eisen
Wij zoeken een enthousiaste meewerkend voorman die beschikt over MBO werk- en denkniveau met technisch inzicht. Het werk kan fysiek erg zwaar zijn, dus een goede fysieke staat is verplicht. Ervaring met bovenstaande werkzaamheden is een pre, maar niet verplicht. Je moet in het bezit zijn van CE + code 95 rijbewijs. Het dienstverband betreft 40 uur per week, met verschillend aantal uren per dag. Erg belangrijk is dat je pro-actief bent en graag zelf initiatief neemt en dingen aanpakt. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en hebt voldoende kennis van de Engelse taal. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en vindt het niet erg om in het weekend te werken. Tevens vind je het niet erg om tussen januari en maart langdurig verlof op te nemen, i.v.m. seizoenswerk.

Reageren
Ben jij de perfecte persoon voor deze baan en wil jij ons team komen versterken? Neem dan contact op en stuur je cv met motivatie naar Maria of Michiel Jongenelis:
Kapitent
Kroonstraat 6
4879 AV Etten-Leur
info@kapitent.nl
076-5205886
06-16286840THUIS KAMPEREN, HET KAN!

Wilt u toch vakantie vieren conform de huidige Corona maatregelen? Denk dan eens aan kamperen in eigen tuin: Thuis Kamperen!

Huur een Tip-Up, groepstent of Festihut voor in de tuin.
» www.thuiskamperen.nl