Onze klanten

Referenties


Kapitent verhuurt bedden en tenten aan particulieren, bedrijven en organisaties, zoals de organisaties van evenementen en festivals. Door de jaren heen hebben we een goede reputatie opgebouwd: zo kunt u bij ons rekenen op gunstige prijzen, flexibiliteit, betrouwbaarheid en een uitstekende service. Wilt u voor u een tent of bed bij Kapitent huurt, weten wat we voor anderen betekenen? Bekijk hieronder onze referenties!

 

Afbeeldingsresultaat voor logo mysterylandOp de Mysteryland camping is naast slapen in onze Festihutten genoeg te beleven! Ga los in onze Festihutten tijdens de silent disco of kom tot rust in een wellness festihut. Samen zorgen we op dit mooie festival voor een geweldige camping beleving.

Afbeeldingsresultaten voor ade

Voor de nieuwe ADE camping: ADE Sleep/over leveren wij onze festihutten en bedden. Zo kunnen alle ADE feestgangers van ADE genieten en uitrusten in onze volledig uitgeruste accommodaties op een prachtige locatie in Amsterdam!

Afbeeldingsresultaten voor best kept secret

Dit kunnen we niet langer geheim houden.. Kapitent werkt vanaf 2017 samen met Best Kept Secret! Vanaf editie 2017 worden onze groepstenten verhuurd op dit geweldige festival. Zo kunnen alle festivalgangers helemaal tot rust komen in onze verschillende groepstenten.

Afbeeldingsresultaat voor paaspop

In het paasweekend is Kapitent te vinden in Schijndel, op het altijd gezellige Paaspop! Onze groepstenten en Festihutten zijn te zien op de Paaspop camping. Dus kom met al je vrienden naar Brabant en rust goed uit in een van onze accommodaties!

Afbeeldingsresultaten voor wish outdoor

Ook in het mooie Brabant zijn wij op festivals te vinden, waaronder Wish Outdoor! Voor dit meerdaagse festival mogen wij onze festihutten leveren, wat wij elk jaar weer met plezier doen.

Afbeeldingsresultaten voor wintervillage laren

Van de zomerfestivals naar de sfeervolle kerstmarkten, met de accommodaties van Kapitent kan het allemaal! Onze chalets worden ingezet op diverse kerstmarkten, waaronder Winter Village in Laren, Baarn en Amstelveen.

Pinkpop

Na een lange dag werken op Pinkpop, zorgen wij ervoor dat de crew van Amnesty International een goede nachtrust krijgen in onze tenten!

kober

Voor Kober kindercentra leveren wij in de zomermaanden meerdere tenten met inventaris om basisschool kinderen een leuke vakantie te geven!

Vanaf 2018 is Kapitent sponsor van Surfkids, een online interactief platform welke tevens een magazine voor kinderen uitbrengt. Dit educatieve en informatieve blad wordt elk kwartaal gratis verspreid op de kinderafdeling in Nederlandse ziekenhuizen, Ronald McDonald huizen, basisscholen en dokterspraktijken. Met deze samenwerking, doneert Kapitent ook aan goede doelen zoals Make-a-Wish, Stichting Opkikker en Stichting Metakids.

Afbeeldingsresultaat voor logo lokerse feestenOp dit 10 daagse stadsfestival kunnen de bezoekers goed tot rust komen in de slaapaccommodaties van Kapitent. Zo kunnen ze gegarandeerd de 10 dagen vol goede artiesten en entertainment goed doorkomen!

Afbeeldingsresultaat voor we are electric logo
Het is altijd een feestje om op dit festival te staan met al onze slaapaccommodaties. Kom je met 2 personen of met een groep van 18, iedereen kan hier rekenen op een heerlijke nachtrust in onze tenten en Festihutten.

Lowlands

Pancakes on tour, Hema, en Amnesty International zijn maar een paar namen voor wie wij bedden en tenten leveren op een van de bekendste festivals in Nederland: Lowlands!

CAS

Dansen en meezingen met de beste artiesten en genieten van uitzicht op zee, om daarna tot rust te komen met de bedden en tenten van Kapitent. Elk jaar leveren wij tenten en bedden in samenwerking met camping de Duinhoeve in Burgh-Haamstede voor CAS bezoekers.

Zwarte Cross

Vanaf 2016 is Kapitent de vaste leverancier van festihutten en bedden voor de crew van de Zwarte Cross! Als je goed kijkt, kan je onze matrassen zelfs vinden op het stuntterrein..

vierdaagse_55

Na een dag lange afstanden lopen is een goede nachtrust erg belangrijk. Tijdens de vierdaagse zorgt Kapitent voor goede kwaliteit bedden met beddengoed, zodat alle wandelaars elke dag weer vol energie kunnen beginnen.

Tomorrowland

Tijdens dit immens populaire festival mogen wij voor verschillende bedrijven (o.a. van Overbeek sanitair, MTD en Design4rent) bedden leveren, zodat ze zelfs met weinig uurtjes slaap weer elke dag fris wakker worden.

Fontys

Om de kersverse studenten van de Fontys een goede start te bieden levert Kapitent al een aantal jaar rond de 2000 bedden voor de introductieweek. Zo starten ze hun studentenleven in ieder geval met een goede nachtrust! Kijk voor een timelaps van de opbouw hier.

HAJRAA

Sporten, feesten en slapen zijn de drie belangrijkste dingen tijdens het Hajraa toernooi. Met de bedden en tenten van Kapitent staan de deelnemers van het Hajraa toernooi al op 1-0 voorsprong!

Roparun

Kapitent steunt verschillende goede initiatieven, zo ook de Roparun. Met de levering van onze bedden steunen wij verschillende teams die voor het goede doel hun beste beentje voor zetten.

Ook leveren wij bedden aan de meest uit een lopende bedrijven en particulieren:

 • Hilton hotel Soestduinen
 • Hotel Van der Valk Eindhoven
 • Hotel Golden Tullip
 • Hotel Stay Okay
 • Marriott Hotels
 • The student hotel
 • Diverse jeugdherbergen
 • Defqon 1
 • Wish Outdoor
 • Down the rabbit hole
 • Athletes in Action
 • Van de westende fruitteelt
 • Bedden voor de commercial van Sister Act 2014
 • World Rowing Championships 2014
 • MSHackaton 2016
 • Peeters Agro BV.
 • De Weerd tentenverhuur
 • Damen Shipyards
 • Flexotels