Over Kapitent: verhuur van bedden, groepstenten, festihut NL en chalets


Michiel en Maria Jongenelis

Aan het roer van Kapitent staan Michiel en Maria Jongenelis: de trotse en enthousiaste eigenaren. Bij de start in 2013 merkten zij dat de kwaliteit en het aanbod van slaapaccommodaties erg laag was en waren vastberaden om deze status-quo te veranderen. De drijfveer van Kapitent is om voor elk evenement of particuliere aanvraag een goede nachtrust te garanderen. Tevens vinden Michiel en Maria het erg belangrijk dat iedereen bij hen terecht kan, ongeacht het budget. Zij zorgen er samen met hun team voor dat u bij Kapitent verzekerd bent van gunstige prijzen, flexibiliteit, betrouwbaarheid, snelle levering en een uitstekende service.

Kapitent is dé specialist in het verhuren van comfortabele bedden, hoogwaardige groepstenten, Festihut NL, Festitable en chalets. Daarnaast kunt u ook aanverwante artikelen zoals beddengoed en inventaris huren. Wij verhuren deze producten aan particulieren, bedrijven en organisaties, zoals de organisaties van evenementen en festivals.

Kwaliteit

Om de hoge kwaliteit van Kapitent te garanderen hebben wij onze eigen lijn tenten, bedden en chalets welke wij constant dor ontwikkelen. Al onze matrassen en matrastijken zijn vervaardigd uit brandvertragend materiaal en volledig getest en goedgekeurd volgens de laatste testen en eisen van UKAS, ilac-MRA en SGS. Tevens voldoen ze aan de brandnorm Fire Safety Regulations 1988 SI 1988.

Kapitent-certificeringTHUIS KAMPEREN, HET KAN!

Wilt u toch vakantie vieren conform de huidige Corona maatregelen? Denk dan eens aan kamperen in eigen tuin: Thuis Kamperen!

Huur een Tip-Up, groepstent of Festihut voor in de tuin.
» www.thuiskamperen.nl