Kapitent

Festitable

festitable-header
Festitable
Festitable

Stijlvolle Festitable voor ieder event

Wil jij een makkelijke en stijlvolle statafel op je festival aan kunnen bieden? Kapitent heeft voor jouw evenement de ideale oplossing. De Festitable is een overdekte statafel die je snel en makkelijk kunt inzetten voor allerlei soorten events. Je kunt de tafel makkelijk opzetten op je kerstmarkt, food event, festival, braderie, beurs of tentoonstelling. Met de Festitable geef je bezoekers en medewerkers het gemak van een authentieke tafel met ingebouwde ledverlichting.

Wij nemen alle organisatie voor je uit handen. We verzorgen het transport en installeren de Festitables op je terrein. Wil jij volledig ontzorgd worden? Neem dan direct contact op voor de mogelijkheden.

Specificaties Festitable

  • Eenvoudig en snel: Je monteert de tafel in een oogwenk dankzij het simpele schuif- en klapsysteem.
  • Sfeerverhogend: Niets is zo gezellig voor de sfeer als de ingebouwde ledverlichting.
  • Monteren: Je hebt slechts 2 personen nodig en in enkele minuten staat de tafel klaar voor gebruik.
  • Droge voeten: Altijd een prettige ondergrond door de verhoogde vloer die standaard meegeleverd wordt.
  • IJzersterke kwaliteit: De tafel bestaat uit een robuuste metalen structuur, geheel volgens de Europese Standaard EN 13782

Wil jij nergens omkijken naar hebben? Wij verzorgen het transport en de installatie van de tafels op je terrein. Zorgenvrij jouw evenement organiseren? Bel of stuur ons een mail en wij regelen de tafels. Je kunt natuurlijk ook een vrijblijvende offerte aanvragen.