Organiseert u een kerstmarkt? Kapitent verhuurt dé sfeervolle houten kerstchalet!

Marktkraam voor kerstmarkt huren


De eenvoudig op te bouwen en sfeervolle houten chalets zijn perfect in te zetten als marktkraam, verkoopstand of kassa tijdens uw kerstmarkt, kerstborrel of kerstevenement. De houten chalets kunnen aan elkaar gekoppeld worden en zijn zowel voor binnen- als buitengebruik geschikt. De kramen klikken in elkaar, daardoor kunnen ze eenvoudig en snel opgebouwd worden. De inrichting is volledig naar wens aan te passen, zo biedt u uw verkopers alles wat ze nodig hebben om de producten mooi uit te stallen. Door de unieke uitstraling wanen uw bezoekers zich op een echte Duitse kerstmarkt. Een marktkraam huren doe je bij Kapitent!

Kapitent verhuurt de sfeervolle Easy set up chalet aan organisatoren van (kerst)markten, festivals en aan het bedrijfsleven. Met een grote voorraad, razendsnelle levering, transport en opbouw in eigen beheer helpen wij u uw kerstmarkt of festival tot een succes te maken.THUIS KAMPEREN, HET KAN!

Wilt u toch vakantie vieren conform de huidige Corona maatregelen? Denk dan eens aan kamperen in eigen tuin: Thuis Kamperen!

Huur een Tip-Up, groepstent of Festihut voor in de tuin.
» www.thuiskamperen.nl