Kapitent

Easy set up chalet

chalets
IMG_5896
previous arrow
next arrow
Easy set up chalet
Easy set up chalet

Charmante Easy set up chalet

Wil je een originele stand voor op de kerstmarkt, braderie, beurs of tentoonstelling? Onze uiterst charmante Easy set up chalet geeft jou een unieke verkoop-, ticket of promotiestand. Natuurlijk kun je de chalet voor veel meer gebruiken. Koppel ze aan elkaar en maak er bijvoorbeeld een café van met voldoende ruimte voor al je gasten. Of je evenement nu binnen of buiten wordt gehouden, de chalets kunnen overal geplaatst worden.

Perfect voor ieder evenement

Onze chalets zijn in te zetten op de meest uiteenlopende evenementen. Zo zijn ze ideaal voor Kerstmarkten, waarbij je de chalet helemaal in sfeer aan kunt kleden. Maar ook voor jaarmarkten en beurzen kun je de chalets goed gebruiken. Wil je jouw tentoonstelling opfleuren? Alles is mogelijk met de easy set up chalets.

Topkwaliteit en handig in gebruik

De chalets zijn ijzersterk dankzij de robuuste metalen structuur die alles op zijn plaats houdt. Afhankelijk van hoe je de chalet wilt gebruiken kun je ook nog spelen met de entree. Je kan alleen de luifel openen, wat het ideaal maakt als verkoopstand, maar ook de complete voorkant kan open gezet worden. Handig én eenvoudig aan elkaar te koppelen.

Te gebruiken in verschillende varianten

Het grote voordeel van de chalets? De veelzijdigheid. Je kunt ze namelijk helemaal zelf inrichten tot een gewenste of benodigde ruimte. Van verkoopstand waar je drank, streek-/seizoenproducten of tickets verkoopt tot een heuse bar. Maar ook andere praktische zaken kunnen worden opgelost. Wat dacht je van een kiosk bij de ingang, een kleedkamer of opbergruimte of zelfs een slaapplaats voor gasten?

Specificaties Easy set up chalet

  • Eenvoudig te koppelen voor meer ruimte
  • Zo gemonteerd zonder hulp van bouten, moeren, schroeven of nagels.
  • De chalet is 3 meter breed en 2,5 meter diep
  • Je kunt kiezen uit diverse opstellingen
  • IJzersterk dankzij robuuste, metalen structuur

Overal inzetbaar

Wil jij een stand met uitstraling en comfort gebruiken voor je evenement? De easy set up chalets van Kapitent kunnen overal ingezet worden. Er is altijd wel een passende oplossing te vinden voor jouw evenement. Bel of mail ons voor meer alle mogelijkheden, we helpen je graag met de organisatie van de stands.