Slapeloze nachten in onze groepstenten

In onze groepstenten kan je natuurlijk heerlijk overnachten. Maar er zijn meer mogelijkheden dan alleen maar slapen. We delen graag een paar ideeën:

1. De tent als photobooth

In plaats van een standaard photobooth, kan je ook een groepstent gebruiken hiervoor. Kleed hem aan naar de stijl van je feest en laat iedereen zijn beste poses uit de kast halen. Leuke foto’s gegarandeerd.

2. Loungetent

Wil je tijdens je feest de gasten ook de mogelijkheid geven om even tot rust te komen. Richt dan een groepstent in als loungetent. Haal de zijkanten eruit, zodat ze op een afstand van het feest kunnen meegenieten. Richt de tent in met lekkere banken, comfortabele stoelen en veel kussens. Zo kan iedereen zich optimaal opladen voor het feest.

3. Tent voor ontbijt, lunch of diner

Met z’n allen aan een kater ontbijt of luxueus dineren in de buitenlucht? Het kan allemaal in onze groepstenten. Plaats de groepstent op vlonders voor een stevige ondergrond en zet er lange tafels en banken in. Heb je een buffet gepland? Gebruik dan 1 tent om dit mooi neer te zetten en een andere tent voor de gasten.

4. De tent gebruiken voor kinderfeestje

Is het weer tijd voor het jaarlijkse kinderfeestje en heb je geen zin om alle kinderen en/of rommel in huis te hebben? Dan is het een perfect idee om onze groepstent neer te zetten! Plaats hier picknick banken of tafels met stoeltjes in en er kan geknutseld en gespeeld worden in de tent. Is het slecht weer dan zit je hier ook nog eens heerlijk droog met de kids.

5. Vergaderruimte

Heb je een overleg of een vergadering en wil je eens een andere ruimte dan een standaard vergader zaal? Onze groepstent is dan een uitkomst! Hier kunnen tafels en stoelen in geplaatst worden, maar natuurlijk ook alleen stoeltjes. Geschikt om op elke locatie weg te zetten en met slecht weer zit je gegarandeerd droog!

Heeft 1 van deze ideeën je interesse gewekt of heb je zelf een origineel idee? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!← Alle blogs