De leukste najaar festivals

We zitten midden in het festival seizoen met nog een heerlijke zomer in het vooruitzicht. Toch blikken wij al even vooruit op de leukste festivals van dit najaar. Staat er al een op je lijstje voor dit jaar?

Amsterdam Dance Event

De grote, internationaal bekende, trots van Nederland is het Amsterdam Dance Event. De grootste Dj’s en artiesten komen naar Nederland voor dit meerdaagse evenement. In elke hoek van Amsterdam is iets te beleven en vind je de meest uiteenlopende feesten. Veel bekende namen van de zomer komen ook terug op ADE, zoals Awakenings, Verknipt en Dgtl. Ook voor nog relatief onbekende namen kan je een uitstapje naar de hoofdstad wagen, er is voor ieder wat wils.

Blijdorp Winter Festival

Naast de succesvolle zomer editie, wordt er al enkele jaren ook een winter editie van het Blijdorp Festival georganiseerd. In een prachtige locatie welke op de Unesco Werelderfgoed lijst staat, de van Nelle Fabriek in Rotterdam, vind je de beste Nederlandse en internationale artiesten.

Soenda Indoor

Twee keer per jaar wordt er een indoor festival georganiseerd door Soenda, in februari en november. Centraal gelegen in Utrecht met verschillende podia, foodtrucks, tatoeage stand en een hoop gezellige mensen kan jij je helemaal laten gaan.

Awakenings New Years Eve

Wil jij knallend het nieuwe jaar uit? Breng dan een bezoek aan Awakenings New Years Eve en ga los op de muziek van de beste DJ’s. Ben je nog niet uitgefeest na oudjaarsnacht? Dan zijn er op nieuwjaarsdag genoeg feesten om nog even door te gaan!

Natuurlijk zijn er nog veel meer festivals om te bezoeken deze winter. Welke is jouw favoriet?← Alle blogs