De Festival checklist!

Ga jij binnenkort naar een festival en blijf je slapen op de camping? En wil je zeker weten dat je niks vergeet? Bekijk dan deze checklist en neem alles mee wat je nodig hebt!

Zonnebrand of een regenponcho

Helaas is er niets zo veranderlijk als het weer, zeker in Nederland! Bereid je daarom voor op regen en zonneschijn en neem voor beide mogelijkheden alle benodigdheden mee. Vergeet uiteraard ook je zonnebril en/of petje niet mee te nemen.

Verfrissingsdoekjes, droogshampoo, desinfecterend middel..

Iedereen kent het wel op een festivalcamping; uren in de rij staan voor de douches (die soms behoorlijk vies zijn). Om jezelf toch even op te kunnen frissen is het handig om babydoekjes of andere verfrissingsdoekjes mee te nemen. Houd je haren fris met droogshampoo en gebruik desinfectiemiddel mocht er geen stromend water in de buurt zijn.

Oordoppen

We hebben het al benoemd in onze vorige blog, oordoppen zijn een belangrijk onderdeel van het festival! Tijdens het festival beschermen ze je oren en ’s nachts zorgen ze ervoor dat je lekker kunt slapen.

Eten en drinken

Vergeet ook zeker je eigen eten en drinken niet als je op de camping staat. Als je aankomt na de (soms lange) rit, is het wel zo fijn als je gelijk wat kunt eten en drinken. Je eigen eten meenemen scheelt je ook nog eens geld voor op het festival en met je eigen drank kan je een goede after party verzorgen voor na het festival!

Zaklantaarn

Niet elke festivalcamping is goed verlicht ’s nachts, wat ervoor zorgt dat je in het donker naar de wc moet wandelen. Heb je hier geen zin in? Neem dan een zaklantaarn mee en voorkom dat je ineens in de tent van de buren beland.

Powerbank

Je vrienden kwijt op het festivalterrein? Dan is het wel fijn als je ze even kan bellen of appen. Zorg er dus voor dat je altijd een volle telefoon batterij hebt. Met een powerbank zorg je ervoor dat je telefoon altijd genoeg batterij heeft om het nummer op te slaan van de wel erg leuke barman/vrouw.

Heb jij al deze spullen ingepakt? Dan ben je helemaal klaar voor het festival. Wij wensen je veel plezier en oja.. vergeet de kaartjes niet!← Alle blogs