Carnaval!

Ook wij maken ons op voor 5 dagen carnaval. Gedurende deze dagen is het in het zuiden van het land een groot feest. Ga jij ook carnaval vieren of zoek je juist de rust op tijdens de vakantie? Wij hebben een paar tips om je vrije dagen optimaal te benutten..

Optocht kijken

Een hoogtepunt tijdens carnaval zijn elk jaar de geweldige optochten in de verschillende steden en dorpen. De mooiste wagens komen langs waar de verenigingen een jaar lang hard aan hebben gewerkt. Geniet van al het moois wat langs komt en blijf warm door ook aan de zijlijn mee te springen en te dansen.

Theater

Wil je even de rust opzoeken? Ga dan naar een theatervoorstelling! Tijdens de voorjaarsvakantie zijn er verschillende voorstellingen, waarvan er ook veel speciaal gericht zijn op kinderen. Muziek, cabaret, dans of drama; er is voor ieder wat wils.

Bioscoop

Geef je niets om het theater, maar houd je er wel van om alleen, met vrienden, familie of de kinderen een filmpje te pakken? Dan draaien er op dit moment genoeg leuke films voor jong en oud. Een keer wat anders dan de bioscoop in jouw stad? Dan is de bioscoop in Antwerpen zeker een aanrader! Zorg voor een grote bak popcorn, snoep, wat te drinken en het genieten van de film kan beginnen!

Vakantie

Als je echt helemaal wilt ontsnappen uit de drukte, boek dan een vakantie! Wintersport of zomervakantie, in deze tijd van het jaar is er voor beide opties genoeg keuze. Uiteraard is een vakantie in eigen land ook een goede optie tijdens deze periode. Geniet van de langere dagen en de lente die in de lucht zit.

Bibliotheek

In de bibliotheek zijn vaak allerlei activiteiten gepland in de vakanties. Zo kan je bijvoorbeeld workshops volgen, zijn er voorleesmiddagen en voor de echte carnavalsliefhebber kan je uiteraard ook carnaval vieren in veel bibliotheken.

Genoeg te doen tijdens de voorjaars-/carnavalsvakantie. Het team van Kapitent neemt op maandag 24 februari vrij om achteraan te sluiten in de polonaise. Wij wensen iedereen een fijne vakantie en een gezellig carnaval toe!← Alle blogs

THUIS KAMPEREN, HET KAN!

Wilt u toch vakantie vieren conform de huidige Corona maatregelen? Denk dan eens aan kamperen in eigen tuin: Thuis Kamperen!

Huur een Tip-Up, groepstent of Festihut voor in de tuin.
» www.thuiskamperen.nl