Kapitent

Bedden

eeenpersoonsbed
DSC_0216
DSC_0214
Fontys2200B
DSC_0201
DSC_0205
previous arrow
next arrow
Tweepersoonsbed huren
Tweepersoonsbed huren

Comfortabele tweepersoonsbedden huren

Heb jij bedden voor je evenement of festival nodig? Of heb je een tekort aan bedden in je hotel dat moet worden aangevuld? Dan kan Kapitent jou helpen! Wij hebben tweepersoonsbedden klaarstaan die jouw probleem op kunnen lossen. Bij ons krijg je geen brancards of legerbedjes, maar echte comfortabele bedden met een stevig stalen frame. Je zult slapen als een roosje in onze tweepersoonsbedden van 140 x 190 centimeter (breedte x lengte). Alle ruimte dus voor een goede nachtrust!

Wij leveren onze bedden 24/7 en ze zijn ook af te halen bij ons in Etten-Leur. Wil je helemaal geen omkijken hebben naar de bedden? Dan regelen wij de op- en afbouw ook voor je. Alles is mogelijk bij Kapitent!

Linnengoed huren

Wil je ook het linnengoed voor op het bed erbij huren? Je krijgt van ons een compleet pakket, met matrashoeslaken, dekbed, dekbedovertrek en kussen met kussensloop. Zo kun je zorgeloos direct je bed instappen. We leveren de pakketten in elk gewenst aantal en zorgen voor alles wat je nodig hebt. Ook slaapzakken, dekens met lakens en zelfs voordelig wegwerplinnengoed voor kort gebruik regelen we voor je.

Wil je helemaal nergens aan hoeven te denken? Bel of mail ons dan gelijk voor de mogelijkheden!

Interesse in onze tenten of bedden?

T. (076) 520 58 86

Kroonstraat 6

4879 AV Etten-Leur

website en techniek door WEBJONGENS