Flexibele levering

Een eenpersoonsbed huren


Organiseert u een evenement of festival en zoekt u eenpersoonsbedden die u hiervoor kunt huren? Of bent u eigenaar van een hotel en komt u net enkele bedden tekort? Dan zit u bij Kapitent goed! Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van eenpersoonsbedden. Dit zijn geen brancards of legerbedjes, maar bedden met een stevig frame. De eenpersoonsbedden hebben een afmeting van 70/80 x 190 x 50 centimeter (breedte x lengte x hoogte). De bedden zijn ook leverbaar in stapelbare uitvoeringen: dit zijn onze stapelbedden.

Wij leveren onze bedden op elke dag van de week, ook in het weekend. De bedden mag u uiteraard ook zelf afhalen in ons magazijn in Etten-Leur (nabij Breda). Wilt u dat de bedden door ons gemonteerd en gedemonteerd worden? Dat is uiteraard ook mogelijk!

Verhuur linnengoed

Wilt u bij het bed ook het linnengoed huren? Huur een volledig linnengoedpakket, bestaande uit een matrashoeslaken, laken, dikke deken en kussen met kussensloop. De pakketten worden naar uw wens verpakt en gesorteerd aangeleverd in elk gewenst aantal. U kunt bovendien ook ander beddengoed huren, zoals slaapzakken, dekbedden met overtrek en zelfs voordelig wegwerplinnengoed voor korte periodes.

Wilt u meer weten over onze eenpersoonsbedden? Of heeft u vragen over de bij te huren linnenpakketten? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!