Luxe boxsprings

Boxspring huren


Een goed bed is essentieel voor een goede nachtrust. Dat geldt niet alleen thuis, maar ook voor een tijdelijke overnachting op de camping, tijdens een evenement of een logeerpartij. Naast ons ruime assortiment bedden verhuurt Kapitent ook luxe boxsprings. De comfortabele huurbedden hebben een afmeting van 70 x 200 centimeter (breedte x lengte), hiervan hebben wij ruim 300 exemplaren op voorraad. Deze comfortabele bedden zorgen voor een goede nachtrust en zijn geschikt voor hotels, particulier gebruik en bedrijven (niet te gebruiken in onze groepstenten). Ook voor de luxe boxsprings zijn linnengoedpakketten bij te huren.

Linnenpakket bijleveren

Wilt u bij de boxspring een linnengoedpakket huren? Dit is mogelijk! Daarnaast kunnen we u helpen aan ander beddengoed, zoals slaapzakken, dekbedden met overtrek en zelfs voordelig wegwerplinnengoed voor korte periodes.

Net als onze andere bedden worden ook de boxsprings op afspraak geleverd: dit kan plaatsvinden op ieder locatie en op iedere dag van de week, ook in het weekend. Indien gewenst kan Kapitent de montage en demontage van de bedden op zich nemen. De materialen mag u uiteraard ook zelf afhalen in ons magazijn in Etten-Leur (nabij Breda).

Wilt u meer weten over de boxsprings van Kapitent? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!