"Grootste beddenverhuurder van Nederland!"

Bedden


Kapitent is de specialist in het verhuren van bedden. Dit zijn geen brancards of legerbedjes, maar mooie bedden met een stevig frame die voorzien zijn van een dik en kwalitatief matras met een schoon brandvertragende matrastijk. Kapitent heeft ruim 1.900 bedden op voorraad: bij ons heeft u de keuze uit eenpersoonsbedden, tweepersoonsbedden en stapelbedden. Wilt u dat de bedden door ons gemonteerd en gedemonteerd worden? Dat is uiteraard ook mogelijk. Bedden huren doe je bij Kapitent, de grootste beddenverhuurder van Nederland!

Verhuur linnengoed

Wilt u bij het bed ook het beddengoed huren? Dat kan! Een volledig beddengoedpakket bestaat uit een matrashoeslaken, dekbedovertrek, dekbed en kussen met kussensloop. U kunt ook ander beddengoed huren, zoals slaapzakken, dekens met lakens of wegwerplinnengoed voor korte periodes.

Wilt u meer weten over onze beddenverhuur? Of heeft u vragen over de bij te huren linnenpakketten? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!
THUIS KAMPEREN, HET KAN!

Wilt u toch vakantie vieren conform de huidige Corona maatregelen? Denk dan eens aan kamperen in eigen tuin: Thuis Kamperen!

Huur een Tip-Up, groepstent of Festihut voor in de tuin.
» www.thuiskamperen.nl