Een tent op de beste festivals

Festivaltent huren


Festivaltent huren

Organiseert u een festival? Dan wilt u uw bezoekers een plek om te overnachten bieden. Huur uw festivaltenten bij Kapitent! Door onze jarenlange ervaring bij festivals zoals Pinkpop, Lowlands, Rock Werchter, Pukkelpop, Into the Great Wide Open en The Best Kept Secret bieden wij u de perfecte oplossing. Onze tenten zijn vervaardigd van stevig katoen. Kapitent biedt u de keuze uit de groene groepstenten van het type Negev 500 en Negev 600, de crèmekleurige groepstent van het type Sudan en onze nieuwste groepstent type Montana. Nieuw in ons assortiment zijn grote groepstenten voor 20 personen!

Inrichting tenten

De inventaris van de tenten wordt naar wens geleverd. De tent kan worden ingericht met stevige bedden met een comfortabel matras. In elke tent passen tien tot veertien eenpersoonsbedden, waarbij voldoende ruimte overblijft voor uw bagage. Maar u kunt ook meer slaapplekken creëren door gebruik te maken van matjes of luchtbedden. Kapitent kan de groepstenten in grote aantallen leveren en razendsnel voor u op- of afbouwen op elke gewenste locatie in Nederland.

Wilt u meer informatie over de festivaltenten van Kapitent? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We lichten een en ander graag toe!